V Brně venku

Hopsálkov – venkovní zábavní areál pro akční děti i rodiče

Pokud potřebujete děti pořádně utahat a zabavit, tak rozhodně neuděláte chybu výletem do Hopsálkova. Najdete jej na Dufkově nábř. 578/1 v Horních Heršpicích, my se sem prošli z konečné tramvaje č. 12 v Komárově, bylo to zhruba 10 minut cesty.

Pokud půjdete pěšky, tak máte jednu velkou výhodu, můžete cestou potkat spoustu zvířátek, jde se totiž kolem Jižanského dvorku – malé městské zoo, kde se neplatí žádné vstupné a můžete tu vidět spoustu domácích, lesních i exotičtějších zvířat – třeba klokany.

A co vás čeká v Hopsálokově? Spousta sportu a zábavy, jde totiž o největší venkovní zábavní park v Brně, se sedmi velkými nafukovacími trampolínami, závodní arénou se šlapacími autíčky, bazénem s lodičkami, překážkovou nafukovací dráhou, obřím pískovištěm s plážovým pískem, stánkem s občerstvením a spoustou dalších atrakcí. Hřiště je určeno pro všechny, dovádět tu mohou nejen děti, ale i dospělí.

Otvírací doba se mění dle počasí, proto před návštěvou mrkněte na jejich web tady. Do Hopsálova také doporučuji vyrazit, když je sluníčko trochu pod mrakem nebo není extrémní vedro, většina atrakcí je na slunci. Na druhou stranu tu mají také vodní prvky na zchlazení a dost plachet poskytujících stín.

V Hopsálkově se dá uspořádat také oslava narozenin.

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *