V Brně venku

Nové hřiště s tobogánem v Brně–Židenicích

Říjen se pomalu chýlí ke konci a venku je pořád tak krásné počasí, že stačí obléct legíny, tričko, mikinu a dá se vyrazit na hřiště. My si s Vášou minulý týden vyrazili do Židenic, kde na Karáskově náměstí přibyl zbrusu nový herní prvek lákající především na super tobogán a lanovou průlezku.

Hřiště v parku na Karáskově náměstí má teď vlastně dvě části. Jedna nová s průlezkou, tobogánem, mostem, lezeckou stěnou, telefonem a skluzavkou a k tomu je tu starší, ale taky super část, s velkým pískovištěm, houpačkami všech druhů, skluzavkou a dalšími lanovými prvky.

Za nás moc prima místo. Nejbližší zastávka tramvaje se jmenuje Buzkova.

A ještě tip do budoucna. V polovině listopadu 2023 se bude na hřišti Slevačská otvírat další skvělý herní prvek – velká pirátská loď. Hřiště Slevačská je od Karáskova náměstí asi 5 minut chůze, tak to můžete spojit a užít si “hřišťový” den.

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *