Další potřeby pro děti, Hračky, Knihy, Recenze

Vybíráme dárek pro tříletou holčičku

Pepinka bude brzy slavit třetí narozeniny. Nevím, jak to máte doma s dětmi a dárky vy, ale u nás s každým dalším dítětem a dalším rokem, to je těžší a těžší. Pepinka si hraje s hračkami po starších sourozencích, nosí poděděné oblečení, zdědila dopravní prostředky všeho druhu a já už jsem kolikrát úplně bezradná, co jí vlastně koupit. Chci jí udělat radost, ale zároveň si nechci doma způsobit hračkovou kalamitu. Za super kategorii vhodných adeptů na dárek považuji vybavení do dětského pokoje. Osobně moc ráda nakupuji na Lounge by Zalando, kde se dá pořídit třeba krásné povlečení s oblíbenou postavičkou, veselá lampička, box na hračky nebo třeba mazlivý polštářek.

Druhou kategorií dárků, kterou mám osobně moc ráda, protože nezabírá žádné místo, jsou různé poukazy. U nás mají největší úspěch poukazy do zábavních center jako je Bruno, nebo třeba do aquaparku. Společný den si pak užijeme jako rodina, což je za mě ten největší dárek.

V dárcích samozřejmě nesmí chybět i nějaká ta hračka. Většinou se snažím dokupovat rozšíření k již stávajícím. Takže například Lego Duplo nebo oblíbená magnetická stavebnice. Super jsou také puzzle či tvořivé sady.

Poslední dárek, který u nás nikdy nesmí chybět, je pěkná dětská knížka. Pepinka má nejraději aktivní knížky, například knížky s okénky nebo knihy z edice Kouzelné čtení.

Jaké dárky mají největší úspěch u vás? Napište mi do komentáře. Budu mít velkou radost a inspiraci na příště :-).

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *