Další potřeby pro děti, Recenze

Lehčí život maminkám s košem na pleny ANGELCARE Dress Up

Když máte tři malé děti, skočíte po každé příležitosti, která vám alespoň trochu usnadní život a uspoří třeba i pár minut drahocenného času. Já naposledy takto skočila po koši na pleny ANGELCARE Dress Up z e-shopu FEEDO.CZ.

Asi si říkáte, proč nemůže házet použité pleny do běžného koše na směsný odpad? Odpověď je nasnadě. Běžný koš máme jako většina lidí v kuchyni, což je zaprvé dost daleko od přebalovacího pultu v ložnici a za druhé, plenky bohužel nejsou bez zápachu. Jasně, mohla bych kuchyňský koš třeba dvakrát za den vynést a tím riziko nevonící kuchyně snížit na únosnou mez, ale to už jsme zpět u nedostatku času maminky tří ratolestí.

Druhou variantou by pak samozřejmě mohl být úplně obyčejný koš z drogérie, postavený vedle přebalovacího pultu. Tuto variantu jsem zkoušela asi dva týdny a musím říci, že mě rovněž neuspokojila. Ložnicí se už pár hodinách linul nepříjemný odér a mě tak čekalo další běhání s košem přes tři patra v naší „bezvýtahové“ bytovce. Pozitivní na tom byl snad jen ten tělocvik :-D.

Úkol zněl tedy jasně, najít vhodný, nezapáchající a třeba i pěkně vypadající koš na pleny, který bych s klidným srdcem mohla umístit do ložnice vedle přebalovacího pultu a vynést jej příležitostně, třeba jednou za tři, čtyři dny…

Lehčí život maminkám je posláním e-shopu FEEDO.CZ, tak jsem zadala do jejich vyhledávače koš na pleny a hned první výsledek byl trefou do černého. ANGELCARE Koš na pleny Dress Up nejen krásně vypadá, ale především na 100 % plní svou funkci. Bez bakterií, bez zápachu, likviduje pleny tak, že o nich skutečně klidně několik dní vůbec nevíte. Použité pleny jsou uzavřeny v mnohavrstvé speciální fólii z instalované kazety uvnitř koše. Fólie v kazetách je ze 7 vrstev s kyslíkovou barierou mezi vrstvami. Nepropustí žádné nepříjemné zápachy a bakterie. Plenky zmizí a všechny pachy s nimi. Koš pojme cca 38 plen (celá kazeta pak +/- 180 plenek). S jednou kazetou fólie, je tak zhruba na měsíc vystaráno.

Mám vyzkoušeno, že koš není ani po několika dnech cítit. Pleny snadno vyhazujete do naplnění kapacity koše, pak jej stačí otevřít, fólii pomocí snadného mechanismu koše odříznout, zavázat a vyhodit do popelnice. Poté vysunete ze zásobníku novou fólii, uděláte suk a zase plníte. Snadné, rychlé, hygienické, bezpečné 😊.

Koš má navíc i další příjemnou vychytávku, která plyne už z jeho názvu. Můžete jej převlékat a sladit tak s interiérem pokojíčku, ložnice, koupelny…V jakémkoli prostoru, bude vždy vypadat dobře. My máme šedý obleček se slony, na výběr jsou dále světle růžové květiny či mentolově zelené listy. Koš může být samozřejmě také nahý, v čisté bílé barvě. Oblečky mu pouze dodávají šmrnc a jedinečnost.

Tož tolik ke koši, který mi velmi usnadnil život. Co usnadňuje život vám? Těším se na tipy 😉.

ANGELCARE Koš na pleny Dress Up včetně všech doplňků, koupíte zde.

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *