Další potřeby pro děti, Recenze

Domácí kurz angličtiny pro děti od 3 do 6 let

Chtěli byste doma s dětmi začít přirozeně mluvit anglicky, ale nevíte, jak na to? Nechce se vám chodit do klasického jazykového kroužku, ale raději byste zařadili angličtinu do vašeho běžného života? Pak mám pro vás tip na moc šikovnou lektorku angličtiny Moniku Palánovou. Monika je nejen lektorka angličtiny, ale také učitelka v mateřské školce a maminka (což je ta nejlepší praxe :)).

Monika zastává názor, že učení se novému jazyku nemusí být o školním biflování, ale lze zvolit daleko příjemnější a snadnější cestu. Tu nejpřirozenější cestu, která je vlastně velmi podobná tomu, jak se malé děti učí češtinu. Monika sama měla možnost vidět velmi dobré výsledky u dětí z bilingvní mateřské školy, kde učila, nebo u svých vlastních dětí, které vychovává v umělém bilingvismu.

Jako pomůcku pro všechny rodiče, kteří chtějí v domácím prostředí s dětmi začít s angličtinou vymyslela Monika domácí kurz Anglicky s Billym. Anglicky s Billym je kurz angličtiny určený pro děti ve věku 3-6 let a jejich rodiče, kteří jsou jejich jazykovými průvodci. Předpokladem úspěšného zvládnutí kurzu je schopnost mámy nebo táty mluvit anglicky. Kurz je jedinečný v tom, že není cílený pouze na rozvoj angličtiny, ale rozvíjí všechny inteligence dítěte. Je tedy vhodný i pro děti v domácím vzdělávání nebo jako doplněk vzdělávací nabídky v MŠ. Více informací o tom, co všechno kurz pomáhá rozvíjet naleznete ZDE.

Kurz Anglicky s Billym je jedinečný také v tom, že si veškeré materiály vyrábí a šije Monika sama. Kurz odstartuje 1.9.2024 u vás doma. Více informací ZDE.

Ale už teď si můžete koncept kurzu vyzkoušet, díky dubnovému minikurzu ZDARMA.

Duben s angličtinou je hravý kurz angličtiny pro děti od 3 do 6 let. Můžete si tak jednoduše a bezplatně vyzkoušet, zda je pro vás kurz Anglicky s Billym to pravé. Průvodce kurzem vám bude dělat vámi zvolený maňásek či plyšová postavička. My si vybrali myšku Šišku od babičky Renátky. Registraci do kurzu Duben s angličtinou a více informací najdete ZDE.

Co registrací do kurzu získáte?

  • Pozvánku do soukromé facebookové skupiny, kde vás kurzem společně s ostatními účastníky Monika provede a zodpoví vaše případné dotazy
  • Instrukce k aktivitám na celý duben
  • Veškeré materiály ke stažení k dispozici týden před začátkem kurzu.
  • 20% slevu na kurz Anglicky s Billy
  • Tipy na anglické knihy k probraným tématům
  • Tvoření a písnička na každý týden

Já už mám pro děti materiály nachystané a těším se, až v dubnu společně začneme. Přidáte se k nám? Vypadá to moc dobře. Líbí se mi ta pestrost aktivit – písničky, tvoření, úkoly i zařazení angličtiny do běžných denních činností – třeba zahradničení.

Webové stránky Moniky Palánové – https://monikapalanova.cz/

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *