Další potřeby pro děti, Recenze

2+3 v 3+1 aneb jak nacpat tři děti do jednoho pokojíčku

K návrhu nového pokojíčku nezbytně potřebujete barevnou tiskárnu a nůžky

Kdo bydlí s dětmi v bytě, ví, jak náročnou záležitostí může být vymezení a především oddělení dětského prostoru od toho dospělého. A pokud máte jako my malé děti, zdá se jakákoli představa soukromí rodičů naprosto nerealizovatelná. Naše děti ve věku dva a čtyři roky mají své věci naprosto všude. Dokonce se mi zdá, že ačkoli mají svůj vlastní pokojíček, tak právě v něm je koncentrace hračkového bordelu nejnižší, kostky stavebnic, knížky, plyšáci, angličáci, to vše se povaluje po podlaze a číhá na našlápnutí nebohého dosud nepoučeného rodiče, AUUUUU :-D. No a do toho našeho neutěšeného 3+1 o velikosti ani ne 70 m2 přibude na podzim další malý raubíř. Přeorganizování pokojíčku bude tedy nutností a já se proto rozhodla zapojit do Blogerské výzvy a soutěžím o nábytek a vybavení na Heureka.cz. Držte mi palce 😉

Tři děti v jednom pokoji, to je oč tu běží! Samozřejmě si plně uvědomuji, že v souladu s výše popsanou situací, budou děti mít své věci všude po bytě, ale přeci jen, spát někde musí. Až mimčo odroste dětské postýlce a bude připraveno opustit ložnici rodičů, přičemž není vůbec jisté, zda to bude za rok, dva, tři…(čtyřletá s námi spí do teď :-D), musíme mít pro něj i starší sourozence vyřešené místo na spaní.

Místo pro novou patrovou postel, peřináč půjde pryč

Už teď je mi jasné, že tři klasické postele do našeho dětského pokojíčku nenacpeme, aniž bychom tím děti připravili o možnost volného pohybu po pokoji. Ale zase věřím, že skákání z postele na postel by také mělo něco do sebe :-D. Ale vážně, v úvahu u nás připadá pouze patrová postel, s tím, že nejstarší dítě bude na vlastní přání spát nahoře, prostřední dole a nejmladší v samostatné posteli.

Návrhářka Kája 🙂

A aby to nebylo ve stylu o nás bez nás, přizvala jsem k výběru nových postýlek naše malé raubíře. Dcera by si nejvíce přála patrovou postel – Patrová postel pro dvě děti ve tvaru domku Timber, syn byl nadšený z varianty postele se skluzavkou. Přiznám se, také jsem po “skluzavkové” posteli vždy toužila – PATROVÁ POSTEL SE SKLUZAVKOU Z MASIVU.

Otec rodiny je však s oprávněným argumentem nedostatku místa proti a navrhuje praktičtější řešení v podobě patrové postele s úložným prostorem a skříněmiPatrová postel pro dvě děti, zelená. Barva nám přesně ladí ke stávajícímu vybavení a dětem se taky moc líbí. Už teď se těší, až ji ozdobí nálepkami nejrůznějších tvarů, barev a velikostí, to bude teprve paráda!

Pro nově příchozího člena máme zatím nachystanou dětskou postýlkuDětská postýlka Kiddy. Je vážně stylová a do naší světlé ložnice se perfektně hodí.

Do budoucna bych pro prcka ráda pořídila kouzelnou dětskou postel ve tvaru domečku, má ji už několik kamarádek a já mám prostě pocit, že ji musím mít taky 😀 Třeba některou z těchto – POSTELE DOMEČEK.

Nebo se mi možná podaří u manžela prosadit vyvýšenou postel s bunkrem, po které touží každá dětská dušička. Třeba tuto – POSTEL BUNKR.

A pak už budu jen doufat, že si všichni raubíři do toho BUNKRU zalezou, že si tam natahají všechny své rozházené hračky a že aspoň po dobu vypití jednoho teplého kafe nevylezou :-D.

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *