V Brně uvnitř

Zábavné LEGO dopoledne ve SMART BRICKS

Nedávno jsem na Facebooku narazila na článek o nově otevřeném Vzdělávacím centru pro děti – Smart Bricks na Jihomoravském náměstí ve Slatině. Na jejich webu jsem zjistila, že aktuálně pořádají dny otevřených dveří, tak jsme dnes využili deštivého počasí a vyrazili centrum otestovat.

Vzdělávací centrum Smart Bricks se nachází v třetím patře Obchodního centra Slatinka. Pro děti od čtyř let nabízí centrum LEGO hernu, kroužky, tábory, vzdělávací akce a narozeninové oslavy. Do herny si můžete jen tak přijít pohrát, děti Vám tu rádi pohlídají a vy si tak můžete vyřídit úřady, nákupy, kadeřníka…Děti mohou zůstávat v LEGO herně také po skončení kroužků, a to až dvě hodiny. Na léto plánuje centrum příměstské tábory pro děti od šesti let.

My si dnes řádění v herně moc užili. Na děti zde čekalo velké LEGO město s vlakovou stanicí, nechyběla budova policie, hasičská stanice. Dcera byla nadšená z kosmetického salonu, holčičích domečků, růžového autobusu. Věděli jste, že z LEGA se dá postavit také Člověče nezlob se nebo šachy? Pro menší děti měli v herně i LEGO DUPLO, třeba jezdící vlak, kolotoč, oboru se zvířaty.

Děti měly také možnost vyzkoušet si nanečisto hodinu LEGO kroužku ve dvou třídách pro menší i větší děti. Větší si mohli dokonce naprogramovat LEGO robota. Rodiče si zatím mohli v kuchyňce vypít kávu, čaj…pro děti byly připravené sladkosti a na závěr dostaly i dáreček.

Je vidět, že se tým SMART BRICKS opravdu snaží, aby se tu každý cítil dobře. Rozhodně doporučuji zajít se do centra podívat.

Stránky centra Smart Bricks – https://smartbricks.cz/

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *