V Brně uvnitř

Na dobré jídlo do Havany

Každoročně již sedm let chodíme v den výročí našeho seznámení s manželem do Havany. Poslední tři roky s sebou chtě nechtě musíme brát naše děti a výroční večeře se tak z provozních důvodů proměnila v oběd.

Aby se tento oběd dal vůbec přežít, je dětský koutek a vůbec tolerance dětí personálem v restauraci nutností. V tomto směru je Havana ideální místo.

To, že přijdeme s dětmi, jsme avizovali již při rezervaci (tu bych ostatně každému doporučila, zvlášť, když se do Havany chystá o víkendu) a tudíž na nás u stolu čekala již připravená dětská židlička s omalovánkou a pastelkami. Bezva, dítě se chvilku zabaví u stolu. Dalším lákadlem pro děti jsou akvária s rybkami a v neposlední řadě pak dětský koutek. Najdete zde domeček pro děti, plyšáky, televizi s puštěnou pohádkou a pro ty starší i videohry a Xbox s kinectem. Pro tříleté dítě si sice umím představit i pestřejší vybavení koutku (starší děti předpokládám stejně nejvíc ocení ten Xbox), ale na to, aby se letos tříletá dcera hodinu zabavila a my mohli sníst oběd, to stačilo (v minulých letech to taková pohoda nebyla).

V Havaně mají také dětské menu. Rodiče možná úplně nepotěší, zato děti budou nadšené – hranolky, smažené nugetky, případně i oblíbená sladká dětská jídla. Havana navíc provozuje i cukrárnu (nachází se v těsné blízkosti restaurace), takže si nabídku jejich zákusků můžete vychutnat i v restauraci. Kája si hned po hranolkách objednala velký růžový dort a byla nadšená.

Jen co jsme odešli, hned se ptala, kdy tam půjdeme zase. Řekla jsem za rok, Kája stejně nemá zatím moc pojem o čase, každopádně už se moc těší. 🙂

Stránky Havana Restaurant – https://www.havana-restaurant.cz/cs

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *