V Brně venku

Piknik box aneb dobrá káva z kontejneru

Máte-li rádi dobrou kávu, rozhodně doporučuji navštívit Piknik box v Björnsonově sadu vedle Právnické fakulty MU. Piknik box je velmi originální kavárna sídlící v prostorách skladového kontejneru. Je to ideální místo pro procházku s kočárkem či odrážedly. Všechny dobroty, které zde nabízejí a rovněž zde přímo pečou, si můžete vzít s sebou nebo využít připraveného venkovního posezení. Velmi oceňuji, že zde mají k dispozici deky, takže i v chladnějším počasí se dá venku příjemně posedět. Děti si mohou hrát na místním hřišti (prolézačky a oplocené pískoviště) a Vy vychutnávat kávu, limču, pivo, čaj – prostě kdo má co rád. Je zde také k dispozici bezbariérové WC, kde zvládnete v případě potřeby i přebalit prcka. Rozlohou sad není nijak velký, ale na vyblbnutí dětí určitě stačí a rodiče si mohou zatím dát nějakou tu dobrotu. Jen za pěkného počasí se připravte na fronty 😃.

A kdyby Vám přece jen byla moc velká zima, můžete se přesunout do kavárny v blízké Moravské zemské knihovně, kde mají pro Vaše ratolesti nachystaný příjemný dětský koutek. Ale o tom více až příště. 🙂

Stránky Pikinik boxu – http://piknikbox.cz/

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *