V Brně venku

Zámecké hřiště pro malé prince a princezny

O víkendu jsme vyrazili s Kájou a Vašíkem na den dětí do Medlánek a poprvé tak objevili místní Zámecký park (popravdě jsem dosud netušila, že v Medlánkách nějaký zámek je 😊). Byla to moc vydařená akce, díky níž jsme navíc objevili i další krásné dětské hřiště.

Hřiště se nachází uprostřed Zámeckého parku v příjemném stínu stromů, takže ani v létě se tu s dětmi neusmažíte :-D.  A jaké herní prvky tu najdete? Třeba mašinku se skluzavkou, prolézačky, dvě pískoviště, pružinovou houpačku, kolotoče, houpačku pro dva či velký šlapací válec, který jsem ještě na žádném jiném hřišti neviděla. Celé hřiště je navíc oplocené a je tu dostatek laviček k sezení.

A když Vás to na hřišti přestane bavit, můžete se stejně jako my projít třeba na nedaleké medlánecké letiště a z posedu pozorovat s dětmi letadla. Paráda a zážitek i pro tatínky😊

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *