V Brně venku

Hospůdka na Drakenu

Všude dobře, v Brně nejlíp. Po nepovedené dovolené na Krétě jsme se vrátili do Brna a jedna z našich prvních cest mířila na zahrádku, kterou máme v kolonii na Kraví hoře.

Cestou ze zahrady jsme se po delší době stavili v oblíbené hospůdce Na Drakenu, kterou najdete naproti koupaliště hned vedle psího výběhu.

Za mě je Draken opravdová oáza pro rodiny s dětmi. Mají tu skluzavku, houpačky, průlezky, průlezky z pneumatik, posilovací prvky, tabuli na kreslení (křídy si vezměte vlastní), tunel, velké pískoviště…Hned vedle je pak víceúčelové sportovní hřiště, kde si s dětmi můžete třeba zahrát fotbal.

K občerstvení si tu dáte pivo, točenou limču, nanuky, párek, hermelín….NOVINKOU pro mě byl stánek Jekyll&Hyde, kde mají koktejly, domácí limonády, obložené chleby a kopečkovou zmrzku. My včera vyzkoušeli domácí citronádu a ginger beer a bylo to všechno moc dobré. Stánek Jekyll&Hyde je přímo v areálu Drakenu naproti hospůdky.

A ještě jednu výhodu má Draken – ten nejkrásnější výhled. Otevřeno je každý den od 9 do 23. Tak určitě zajděte. A stavte se i dole u biotopu, bývají tam kačenky.

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *