Oblečení a obuv, Recenze

Rodinný nákup z Trenýrkárny

O existenci e-shopu Trenýrkárna.cz vím už dlouho, popravdě mě vždy zachraňuje o Vánocích, svátcích, narozeninách, kdy se nějaký ten měkký dárek pro chlapy, kterým se tak neuvěřitelně blbě vymýšlejí dárky, prostě hodí.

Do nedávna jsem ale neměla tušení, že v Trenýrkárně myslí také na holky a dokonce i děti. Kája se v poslední době zamilovala do různě vzorovaných ponožek Dedoles, Vašík jde samozřejmě v jejích stopách, jenže ten lásku k „nestejným“ ponožkám posunul na ještě vyšší úroveň, když začal prostě nosit ponožky z různých párů. Říká tomu ponožky „dědoles“ a mně tak šetří práci při jejich třídění.

Kája už je ale paní vybíravá a obyčejné různé ponožky ji samozřejmě nestačí, vyžaduje originál. A tak jsme zjistili, že v e-shopu Trenýrkárna mají i velký výběr veselých ponožek pro celou rodinu.

Krom ponožek a pochopitelně obrovského sortimentu pánských i dámských trenýrek koupíte v Trenýrkárně také pyžama pro celou rodinu.

Já vybrala dětem pyžama od značky Cornette, která jsou ze 100% bavlny a na spaní jsou velmi pohodlná. Pyžama přišla v krásných krabičkách, takže by se bezva balily i jako dárek.

Pepince jsme na léto pořídili jen lehké bavlněné růžové trenýrky od značky Elka, které využije na lítačku venku, stejně jako na hraní doma či spaní. Ta se ještě převlékání nedožaduje 😊. S oblibou však krade pyžamo staršímu bráchovi.

E-shop Trenýrkárna má velmi často také různé slevové akce, nedávno třeba 70% SLEVY právě na značku Dedoles, tak doporučuji sledovat, ať vám ponožky záhadně neutečou, podobně jako nám doma 😊.

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *