Hračky, Recenze

Dárky pro čtyřletou slečnu a dvouletého raubíře

Po nepříliš vydařené zimě se nám pomalu blíží jaro a s ním jeden pro mě nelehký úkol, vybrat dárky pro mé ratolesti, které právě v jarním období slaví narozeniny. Dcera bude mít v dubnu 4, syn v květnu 2, a co Vám budu povídat, hraček už doma máme jako v malém hračkářství, ráda bych proto vybrala něco opravdu smysluplného, ale zároveň také atraktivního pro děti.

Na pomoc jsem si při výběru vzala nový leták POMPO, který nám přistál ve schránce. Platí od 2. 3. do 17. 4. 2020. Vzpomněla jsem si, jak jsem jako malá milovala prohlížení zahraničních katalogů s hračkami a napadlo mě, projít si POMPO leták přímo s dětmi, ať se projeví jejich přání.

Následující výčet obsahuje dárky, které by si Kája nejvíce přála, dala jsem jí limit pět dárků (z nich pak ještě uděláme užší výběr dle cenových možností:-D).

  • Zahradní domeček – nejvíce se nám líbil ten s kuchyňkou – Domeček Chef house (str.5), ale Kája nepohrdla ani levnější alternativou Domeček Pretty s kuchyní (str.4), který je v letáku za opravdu atraktivní cenu. Kdybych mohla volit já bez ohledu na peníze, určitě bych vybrala dřevěný Dětský domeček Felix (str.6), kde mohou děti v létě i přespat – sen každého dítěte 😊
  • Zahradní náčiní – jelikož máme zahrádku v zahrádkářské kolonii, Kája dle svých slov určitě potřebuje stejné kolečko jako má táta a rozhodně také konev na zalévání (str.8).
  • Houpačka –protože klasickou houpačku už na zahradě máme, zalíbila se Káji vahadlová houpačka pro dvě osoby (str.11). Mohla by se tak zaráz a bez hádek houpat s bráchou 😊
  • Kočárek – co by to bylo za holčičku, kdyby nutně nepotřebovala další kočárek pro panenku. Cestovní set s kočárkem, lehátkem a taškou (str.13) by si mohla brát všude s sebou 😀
  • Miminko v uzlíčku – které dítě by nemilovalo překvapení, Kája dle svých slov rozhodně musí mít mini panenku BABY born Surprise (str.16).

Dále Kája zatoužila po slizové koupeli (str.17), ale na to asi nemám odvahu já :-D. Naopak mi jako dobrá sranda přišla falešná koulovačka Glibbi SnoBall (str.17). Věřím, že na dětské párty může udělat spoustu legrace. Tu musím pořídit každopádně, když jsme si letos toho opravdového sněhu moc neužili.

Se synem bylo prohlížení letáku o dost jednodušší, na plné čáře vedly auta, následovaná různými odrážedly. Tyto hračky vzbudily u syna největší ohlas:

  • Velký šlapací traktor (str.8) – netřeba cokoli dodávat, traktory jsou u nás TOP
  • Tatra 148 bagr (str.9) – klasickou oranžovou tatrovku už samozřejmě máme, bagr by sbírku pěkně doplnil
  • Odrážedlo FUNNY WHEELS (str.14) – líbí se mi možnost nastavování výšky, úprava z 3 kolového na 2 kolové
  • Volant do auta od Taf Toys (str. 20) – i když mi tato hračka přijde spíš pro menší děti, Vašík by hrozně rád dělal brm brm jako táta

A to je všechno, Vašík byl ve výběru skromnější. Teď už zbývá jen vybrat finální dárečky a domluvit se s rodinou, kdo co koupí a na co se případně složíme.

U mě vede domeček, protože mi nebude zabírat místo v bytě, a navíc si v něm vyhrají obě děti. Zahradní náčiní také považuji za velmi smysluplné a samozřejmě nemohu syna ochudit o nějaké to zahradní auto. Vypadá to, že letošní narozeniny budou opravdu ve znamení venkovních dárků 😊.

E-shop hračkářství Pompo: https://pompo.cz/

Leták najdete zde: https://katalog.pompo.cz/

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *