V Brně venku

Na hřiště, skvělou zmrzku i kávu na Šelepku

Šelepku zná v Brně snad každý, já si vždy vybavila fajn hospodu s prima zahrádkou a hudební klub. Donedávna jsem však nevěděla, jak je to tu bezva pro děti.

V parku je příjemné hřiště, najdete tu prolézačky, pružinové i klasické houpačky a dvě velká pískoviště. Díky množství stromů, se dá i ve velkém horku najít místo ve stínu. Je tu také dostatek laviček.

Občerstvit se můžete samozřejmě přímo v restauraci Šelepka, mají tady točenou i domácí limonádu a pokud Vás dostihne hlad, tak i moc dobře vaří.

My chodíme s kamarádkami na Šelepku pravidelně, vždy si dáme skvělou kávu od Kofi Kofi (vozík stává hned u zastávky) a na protější straně skvělou řemeslnou zmrzlinu od Ještě jednu. Zmrzlinu pod názvem Ještě jednu vyrábí mladý zmrzlinář a prodává ji v kavárně Komár Kafe na Kounicově ulici. Každý den se můžete těšit na nové příchutě, a dokonce i domácí kornoutky. Jsou tak dobré, že abyste je ochutnali, musíte mít štěstí, bývají často vyprodané. Kopeček za 39 Kč je sice docela masakr, ale opravdu stojí za to!

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *