Kosmetika, Recenze

Johnson’s Baby Cottontouch aneb děti se patlají

Díky nominaci v soutěži o MAMA blog roku jsem měla možnost vyzkoušet novou řadu dětské kosmetiky Johnson’s Baby Cottontouch a následně ji ohodnotit. Přemýšlela jsem, jak recenzi pojmout, přeci jen se tak trochu čeká, že napíšu, jak krásně voní, že je příjemná k pokožce, že zanechává kůži dlouho hydratovanou, hebkou…Jenže já nechtěla napsat něco jen proto, že se to očekává (i když je to třeba pravda), chtěla jsem být trochu originální. Ale jak to udělat? A zde se na scénu dostávají mé dvě děti, kteří tento problém nakonec po svém vyřešily za mě. Pošťák přinesl balíček s kosmetikou zrovna, když jsem vařila oběd. Položila jsem jej na stůl v obýváku a pokračovala ve vaření. Asi mě mělo varovat, že byl v pokoji několik minut překvapivý klid, dokonce mi ani nikdo nekřičel u nohy. A co odhalila kontrola dětí?

Kája se pustila do testování nové kosmetiky po svém a ani Vašík rozhodně nezaostával. Olejem se pomazali tak, že by se rovnou mohli zúčastnit soutěže v kulturistice, tělové mléko pak Kája zkušeně odzkoušela na své pleti. A mohu potvrdit, že slogan „NO MORE TEARS“ (Už ani slzu) opravdu platí. Kája měla krém i v očích a nijak ji to z míry nevyvádělo.

S uzávěrem mycího gelu si naštěstí neporadili, ten jsme společně otestovali až večer pod dozorem ve vaně. A světe div se, opravdu pěkně voní, je příjemný k pokožce, a dokonce, k velké radosti dětí, dělá i pěnu. Takže přípravky Johnson’s Baby Cottontouch už mají své místo na naší vaně 😊.

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *