Knihy, Recenze

Kouzelná třída o Velikonocích

Knihy z edice Kouzelná třída patří u Káji k těm nejoblíbenějším. Brzy sama půjde do první třídy, takže je vše kolem školy obestřeno velkým očekáváním a trochou tajemna. A v kouzelné třídě se to tajemno stává opravdovou realitou. Není se čemu divit, že malé čtenáře tolik baví.

Nejnovější díl Kouzelné třídy se odehrává o Velikonocích. Paní učitelka Jasmína vypráví dětem o očekávaném prvním jarním úplňku a následných Velikonocích. Jaké zvyky si společně s dětmi připomene?

A to se to dobře připomínají tradice a zvyky, když paní učitelka umí kouzlit. Společně se vydávají třeba sbírat rozkvetlé kočičky, které se proměňují v opravdová živá zvířátka. Děti si také udělají výlet a naučí se plést pomlázky.

Společně s paní Potužníkovou si v chaloupce upečou beránka a naučí se malovat vyfouklá vajíčka. S vyrobenými kraslicemi a beránkem se děti vrací zpátky domů za rodiči. Nakonec je čeká ještě dobrodružné hledání velikonočního pokladu. Na Velký pátek se totiž otvírají skály a v nich ukryté poklady.

Dovolí paní učitelka víla Jasmína dětem, aby si něco z pokladu odnesli? Začtěte se s dětmi do knihy Kouzelná třída o Velikonocích a uvidíte 😊.

Knihy z edice Kouzelná třída jsou ideálním čteném pro děti zhruba od 5 let a začínající čtenáře na prvním stupni základní školy.

Knihu koupíte zde.

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *