Další potřeby pro děti, Recenze

PAPU PAPI aneb praktické řešení svačinek na cesty

Miluji cestování, miluji poznávání nových míst a nejraději trávím čas s dětmi venku. Často tak řeším otázku, co dětem vzít na výlety na svačinu a také, jak svačinku pro děti dobře zabalit.

Tímto článkem bych se s vámi ráda podělila o svůj tip na skvělé dózičky, cestovní talířky a plnitelné kapsičky od Tescomy z nové řady PAPU PAPI.

Nádobí na cesty PAPU PAPI se prodává ve dvou líbivých pastelových odstínech – světle modré a růžové a je decentně zdobeno obrázky zvířat – slon, laňka a medvídek. Všechny výrobky PAPU PAPI jsou bez BPA, lze je sterilizovat a jsou antibakteriální, nezabarvují se, nevstřebávají pachy a stačí je opláchnout, nepotřebují myčku ani saponáty.

Za nás je skvělým pomocníkem na cestách především pružná láhev se lžičkou, kterou můžete naplnit třeba kaší, pudinkem, jogurtem či ovocným pyré…dózy zase využíváme na sušené ovoce či dobrůtky za ušlapané kilometry. Bezvadná je také cestovní miska PAPU PAPI s integrovanou lžičkou. Ideální volba pro oběd s sebou, když jdete třeba na kroužek či na plavání.

Všechny uvedené produkty z řady PAPU PAPI koupíte na e-shopu TESCOMA.

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *