Hračky, Recenze

LEGO DOTS – náramky, které vás budou bavit

Už vícekrát jsem vám ve svých článcích psala, že LEGO, doposud tedy převáženě LEGO DUPLO, je u nás doma hračka číslo jedna. Dcera bude mít brzy čtyři a půl roku, a tak postupně objevujeme také úžasný svět klasických LEGO stavebnic, především pak holčičí kolekce LEGO Friends.

Naprostou novinkou ze světa LEGA však pro nás bylo nedávné seznámení s kolekcí náramků LEGO DOTS. Pružné nastavitelné náramky, vhodné jak na menší dětskou ručičku, tak na ruku maminky, mohou děti ozdobit dle své vlastní fantazie přiloženými zdobítky – kostičkami s motivy duhy, hvězd, zvířátek, smajlíků, drahokamů…představivosti se opravdu meze nekladou.

Na náramcích je bezva také to, že je děti mohou neustále přeměňovat, každý den může být náramek jiný, jedinečný…děti mohou tvořit společně, kostičky si vyměňovat…K náramkům se prodává také krásný stojan na šperky či šperkovnice pro opravdové parádnice. Ale kostičky jsou stejně jako vše od LEGA kompatibilní i s dalšími stavebnicemi, takže je klidně můžete uchovávat „nacvakané“ i na obyčejné LEGO podložce, nebo si postavit z klasického LEGA vlastní krabičku na poklady.

Musím říct, že i mě jako mamince se náramek moc líbí, je krásným originálním doplňkem, a navíc taky tak trochu hračkou, kterou máte neustále u sebe k případnému zabavení dětí třeba v kavárně, ve vlaku…tuto nedocenitelnou vlastnost náramku jsme na našich cestách již hojně využili.

V e-shopu hračkářství Pompo mají teď navíc na LEGO DOTS super akci Kup dva náramky LEGO DOTS a získej doplňky ke zdobení ZDARMA. Tak je zkuste, věřím, že vám zaručí hodně zábavy a radosti ze společného tvoření 😊.

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *