Knihy, Recenze

Zábavná leporela od Ella&Max pro malé (ne)čtenáře

Se slevovým kódem KATKA10 získáte na celý sortiment e-shopu Ella&Max 10% slevu navíc.

Kouzelné dětské nakladatelství Ella&Max přichází na trh s novinkou, která potěší nejmenší děti. Jde o zábavná leporela Kam se schovala zvířátka v domě? a Kam se schovala zvířátka na dvoře?

Nevím jak u vás doma, ale u nás jsou okénkové knížky ve velké oblibě, a právě v knihách „Kam se schovala zvířátka?“, si okénkoví milovníci přijdou na své. Na každé stránce knihy čeká na děti úkol v podobě hledání zvířátek či poztrácených předmětů. Zkuste společně najít třeba mlsného tučňáka, veselého netopýra, šedou ovečku či zatoulané ponožky. Ukrývají se za otevíracími chlopněmi nebo za posuvnými dvířky?

Mimo zábavu s okénky najdete v knize vždy krátké povídání přibližující život zvířat na farmě, práci na poli, či smysl a uspořádání jednotlivých místností v domě.

Další milou novinkou jsou pak hledací a hmatová leporela Kde je králíček Max? a Kde je žabka Ella? Knihy z edice – Pohlaď a najdi budou bavit každé zvídavé dítě, aspoň u nás to teda platí. Společně s Kájou a Vašíkem sledujeme příběh žabky Elly od malého pulečka až po velkou žabku zažívající různá dobrodružství. Kniha je vlastně i takovou hrou, kdy děti mají za úkol najít na příslušné dvojstránce vždy tu pravou žabku. Pomůže jim v tom jejich hmat, žabka Ella je totiž jako jediná příjemně sametová. A to stejné platí i o králíčku Maxovi, který má ten nejhebčí kožíšek ze všech. Sledujte jej spolu s dětmi v králičí noře, ve škole, u oběda či při večerním táboráku. Určitě se pěkně pobavíte.

Pokud vás nabídka nových leporel zaujala, využijte do konce listopadu SPECIÁLNÍ SLEVU pro čtenáře mého blogu. Se slevovým kódem KATKA10 získáte na celý sortiment e-shopu Ella&Max 10% slevu navíc. Kód platí do konce listopadu, a to i na již zlevněné zboží.

Mimo výše popsané novinky tak mohu doporučit jako krásný dárek na Vánoce u nás tolik oblíbené nálepkové knihy a velkoformátová leporela pro malé vypravěče.

Nakupujte zde :-).

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *