V Brně uvnitř, V Brně venku

Místo pro dětskou oslavu v Brně – vnitřní i venkovní varianta

Jsem člověk velmi společenský a musím říci, že pořádání oslav, pečení dortů, plánování programu a vybírání vhodného místa, mě opravdu baví. V poslední době jsme uspořádali dvě skvělé dětské oslavy, které rozhodně nestály majlant, jako populární oslavy v zábavních parcích, a navíc jsme si tam mohli pozvat opravdu hodně rodin s dětmi (cca 15 rodin úplně v pohodě).

První tip je zcela čerstvý. Včera jsme pořádali rozlučkovou akci se sousedy v Areálu KáČaTa. Bylo nás tam asi dvacet dospělých a třicet dětí a byla to naprostá pecka. Za velmi příznivé vstupné jsme měli pronajatou část areálu, mohli jsme používat dětské hřiště, opéct si špekáčky, přinést si veškeré vlastní občerstvení, bečku (do areálu lze po domluvě vjet autem)…Dětem jsem domluvila také divadlo od brněnské platformy tvořící pro děti – Divadla DIP. Milá herečka přišla dětem zahrát a povyprávět příběh STROMOCITY – Interaktivní storytellingové představení o tom, co stromy slyší, vidí a chtějí vyprávět. Hodinka zábavy pro děti = hodinka klidu pro rodiče 😊.

Kromě divadla si děti užívaly v areálu KáČaTa super dětské hřiště, jemný písek, vodu z pumpy, míčové sporty, a hlavně velký prostor pro běhání a volnou hru. KáČaTa jsou navíc celá oplocená, takže nehrozí útěk malých oslavenců. K dispozici jsou také stoly na ping-pong, můžete si zahrát beach volejbal, klasický volejbal, nohejbal. Lze využít také gril a samozřejmě jsou tu toalety.

Více o pronájmu areálu KáČaTa najdete zde.

Pokud byste chtěli objednat dětem na oslavu divadlo, mrkněte na stránky DIVADLA DIP nebo na Mikro-Teatro. Oboje osobně vyzkoušené a mohu jen doporučit, nebo spíš děti mohou doporučit ;-).

Druhým skvělým místem pro oslavu, tentokrát vnitřním, je Dětské centrum Sokol Brna 1. Opět si tu za příznivou cenu můžete pronajmout velký gymnastický sál se spoustou pomůcek, překážkových drah, a hlavně s obrovským bazénem s molitanem, kam mohou děti z trampolín až do úmoru skákat. Před sálem mátě navíc k dispozici zázemí s posezením a malou kuchyňkou a lednicí. Občerstvení je tu zcela ve vaší režii, neutratíte tak za nic jiného než za nájem a donesete si jen to, co vám skutečně chutná. U sálu je také sociální zařízení, v budově je k dispozici výtah.

Jedinou nevýhodou sálu je, že tu bylo celkem horko, proto doporučuji určitě lehké sportovní oblečení. Sál se také nedá pronajmout o letních prázdninách z důvodu konání táborů. Za tip na oslavu v Dětském centru děkuji kamarádce Evče :-).

Více o pronájmu Dětského centra zde.

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *