V Brně uvnitř

Mama Stella – luxusní řecká pekárna a kavárna s dětským koutkem

Miluju čerstvě upečené koláče, slané záviny či teplý chleba s rozpouštějícím se máslem, ze kterého vás sice bude bolet břicho, ale stejně neodoláte a cpete se dál a dál. Pekárna Mama Stella, kterou najdete na kouzelném místě na adrese Kopečná 50 mě uchvátila hned při první návštěvě.

Můžete si tu dát super kávu s sebou a koupit nejrůznější pečivo, ale můžete také posedět v útulném interiéru či na zahrádce a vychutnat si místní dobroty pěkně zatepla.

A jako bonus, v zadní části pekárno-kavárny mají pěkný dětský koutek.

Úplně se vidím, jak piju frappé, přikusuju sýrový koláč a povídám si s kámoškou, zatímco děcka si pěkně hrají (aspoň 10 minut :D).

Jo a dáte si tu taky pivo, víno, horkou čokošku, mošt a tak dále…

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

1 Comments

  1. […] Tato řecká pekárna a kavárna nabízí naprosto luxusní sortiment pečiva, parádní řecké frappé a navíc tu najdete pěkný dětský koutek. Více v článku zde. […]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *