V Brně uvnitř

Monty Jack – cafe bar pro celou rodinu

Včera jsem si poprvé v životě pozvala domů úklidovou službu. Prostě jsem se na ten bordel už nemohla dívat a alibisticky jsem si řekla, že lepší je věnovat čas naplno dětem než uklízení. Aby se raubíři nepletli mým spasitelům pod nohy, vyrazili jsme ven. Počasí teda nic moc, a tak jsem hledala nějakou kavárnu s dětským koutkem, co nejblíž našemu bydlišti.

Přímo v Žabinách teda bohužel nic není, ale našla jsem si na webu CAFE BAR MONTY JACK. Fotky vypadaly pěkně, cesta od nás z domu asi 20 minut, tak jsme vyrazili.

Baby friendly bar Monty Jack se nachází na ulici Jana Uhra 10 a nejblíž je to sem asi ze zastávky Konečného náměstí, případně z Grohovy. My šli pěšky z Konečňáku a asi za pět minut už jsme byli u černobílého nápisu MONTY JACK. Vešli jsme dovnitř, uviděli dva chlapy u piva a můj prvotní dojem byl, asi jsme si spletli lokál nebo se prostě změnil majitel, koncept :-D. Naštěstí jsem se hned neotočila a vjela s kočárkem dovnitř (sympatický pivař mi ochotně podržel dveře) a pan barman následně nasměroval dozadu k dětskému koutku.

Hurá, jsme tu dobře!!! Dětský koutek je vlastně samostatná místnost s třemi stolky a sedačkou. Pro děti je zde k dispozici dřevěný domeček se skluzavkou do balónků, je tu stoleček, skládačky, houpací sob, pěkné hračky, knížky a taky akvárium s rybičkami, to potěšilo hlavně syna. Rybičky miluje. A co potěšilo mě úplně nejvíc? Návrh pana barmana, ať si kočárek se spícím dítětem dám na zahrádku. Mohla jsem tak sedět v klidu u kafe, sledovat jedno hrající dítě a zároveň krásně vidět přes prosklené dveře na dítě spící.

Nabídka nápojů je v kavárně celkem široká, od kávy, přes čaje z čerstvých bylinek, mají i domácí limonády, koktejly, ale dáte si klidně i víno či pivo. Na zahnání hladu jsou v nabídce třeba tousty, tortilla, vafle či klobása. V létě vám udělá radost zmrzlinový pohár. My teda jídlo nevyzkoušeli, ale káva byla v pohodě a čaj s medem taky.

V kavárně jsme nakonec strávili asi dvě hodiny, celou dobu nám dělala společnost jedna maminka s dětmi, dle svých slov pravidelná návštěvnice. Říkala mi, že do Monty Jacka chodí ráda hlavně proto, že tu nebývá nával maminek a taky se tu líbí chlapům, v podstatě sem mohou chodit klidně na pivo, prostředí není tak dětsky-ženské :-D.

Takže hledáte-li místo, kam poslat chlapa s dětmi, určitě doporučuji Monty Jacka, nebo zajděte na jedno s kamarádkou, je to tu fajn 😊.

Webová stránka Monty Jack – https://montyjack.cz/

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *