V Brně uvnitř

Pepinka slaví tři roky – tip na super místo pro oslavu i skvělý animační program

Už to tak bývá, že jsou nejmladší sourozenci často o klasické dětské narozeninové párty ochuzení, protože se tak nějak svezou s davem starších sourozenců a jejich kamarádů. Pepinka jako účastník zažila už nespočet narozeninových oslav, buď slavili Kája s Vášou, nebo jsme vyrazili na nějakou z mnoha školkových či školních party. Tento rok už od května, kdy slavil v sokolovně na Kounicové narozeniny Váša, opakovala Pepinka pořád dokola, že ona chce mít taky narozeninovou oslavu a že si tam pozve Dianku a Vítečka – dva nejlepší kamarády ze školky. Postupně si samozřejmě namyslela mnohem delší seznam malých kamarádů a na mě bylo vymyslet, kam ty mrňousky vzít, aby si to parádně užili.

Za místo pro narozeninovou oslavu jsem vybrala dětskou hernu Lampa v Bohunicích. Ta se dá i s přilehlými prostory o víkendech pronajmout, a to buď na půl den (od 1.1.2024 za 1500 Kč) nebo na celý den (2800 Kč). K dispozici nám byla vstupní hala s šatnou, část s kavárnou a stoly k posezení, krásná herna s hračkami a všemožnými pomůckami, místnost vhodná k tvoření, menší kuchyňka a sociální zařízení. Pronájem jsme měli domluvený od 9 do 13 hodina a bylo to pro tyto prcky naprosto optimální. Ráno byli ještě plní energie a při odchodu byli zralí tak akorát na spaní, což je příjemný bonus pro rodiče.

První hodinku oslavy si děti užívaly volnou zábavu v herně, následně přijela skvělá paní animátorka, která se dětí ujala a provedla je celým narozeninovým dnem. Šárka, kterou si můžete na internetu najít na webu – Zábava se Šárkou – je absolventkou pedagogické fakulty a maminkou dvou dětí. A je vidět, že s dětmi to opravdu umí.

Na úvod děti přivítala písničkou, zahrála veselé a vtipné divadlo, udělala moderní diskotéku, čímž nadchla i starší účastníky akce, nachystala si pro děti nejrůznější tvoření…Velký úspěch mělo zpívání písniček a hraní na rozličné nástroje. Moc mě potěšilo, když Šárka Pepince zahrála na kytaru „Pepinka má narozeniny“ a věnovala jí své dvě knihy s podpisem a věnováním.

Hrálo se s padákem, tančilo se, tvořila se přáníčka, a nakonec byla ještě bublinková show. Pokud uvažujete nad animátorkou na dětskou narozeninovou oslavu či jinou akci, kde je třeba zabavit děti, tak paní Šárku můžu maximálně doporučit. Je to velmi milá a energická žena, která to s dětmi rozhodně umí.

Pepinka byla z oslavy nadšená a dokonce i Váša říkal, že by chtěl příště oslavu radši v Lampě s paní Šárkou než v sokolovně s molitany a trampolínou, takže asi fakt dobrý.

Veškeré informace o možnosti narozeninových oslav se Šárkou najdete tady, o pronájmu prostor na Lampě se dočtete víc tady.

Mimochodem na Lampu si můžete do volné herny zajít za jednorázové vstupné 50 Kč pohrát prakticky každý den. Funguje tu také kavárna, takže si k hraní lze dát dobrou kávu či čaj. Na otvírací dobu herny kuk sem.

Občerstvení si do pronajatých prostor můžete přinést dle libosti, je tu k dispozici také lednice na uskladnění dortu apod.

Po skončení oslavy jsme zašli s dětmi ještě na venkovní hřiště, které najdete hned vedle Lampy. Skluzavka, kolotoč, pískoviště, houpačky…taková klasika, ale Pepinka se nemohla rozloučit se svým kamarádem, tak jsme tam zůstali ještě celkem dlouho. Až manželův hlad nás kolem druhé hodiny zahnal domů.

Moc pěkná “bejby” oslava to byla. Děkuji Šárko! Pepinka si užila krásný SVŮJ DEN!

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *