Hračky, Recenze

Jak jsme pozbyli a nabyli zahradní domeček

Už nějaký ten pátek máme v pronájmu zahrádku v zahrádkářské kolonii. Nejsme žádní velcí zahrádkáři, vše řešíme stylem pokus omyl a místo odborných knih a časopisů, čteme maximálně informace na pytlících od semínek. Zahrada je tak pro nás hlavně místem, kam můžeme s dětmi utéct z malého bytu a jako bonus si i něco málo vypěstovat. A jak jinak než v BIO kvalitě :-D.

Aby se dětem na zahrádce líbilo a třeba se i na chvilku zabavily samy, snažíme se jim budovat pěkné zázemí. Jasnou volbou bylo pískoviště, houpačka a můj dětský nenaplněný sen – zahradní domeček. My měli štěstí, že na zahrádce jeden zůstal po předchozích majitelích, nebyl však už v té nejlepší kondici. No a letos v létě jeho život definitivně ukončil pád větve naší obsypané meruňky.

Úkol zněl tedy jasně, musíme sehnat nový domeček. Samozřejmě by se mi nejvíce líbil bytelný dřevěný, ale byl tak trochu mimo naše cenové možnosti, a hlavně jsem měla strach, aby jej nepotkal stejný osud jako první. Chtěli jsme tedy nějaký líbivý za rozumnou cenu.

Dle recenzí jsme nakonec s dětmi vybrali Dětský zahradní domek Dohany. A musím říct, že za tu cenu jsme opravdu spokojení, Domeček je tak akorát velký, pohodlně se do něj vejdou naši dva raubíři, a ještě je tam dost místa pro návštěvy od sousedů. I výška je fajn, tříletá dcera má nad hlavou ještě rezervu. Plast je sice tenčí, ale po sestavení se domeček jeví velmi bytelně. Fajn bonusem jsou krásné nálepky k ozdobení domečku. Za nás tedy zatím super a uvidíme co ukáže čas.  

My domeček pořídili na Mall.cz, kde jich mají opravdu velký výběr, od dřevěných po plastové všech možných velikostí.

Na veškerý sortiment domečků můžete mrknout zde: mall.cz/domecky

My vybrali tento: https://www.mall.cz/domecky/dohany-domecek-zahradni-761634



Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *