Další potřeby pro děti, Recenze

Jaký je nový vyhledávač dětského zboží Bembo?

Už jste slyšeli o Bembo? Nový vyhledávač dětského zboží existuje teprve od listopadu minulého roku, proto se přiznávám, že ani já jsem jej zatím nestihla zaznamenat. O to víc jsem ale byla mile překvapená, když mě z vyhledávače oslovili a požádali, zda bych nechtěla Bembo vyzkoušet. Podobné vyhledávače (např. Heureka) už existují, ale vyhledávač zaměřený výhradně na zboží pro děti a rodiče, co vím, u nás doposud chyběl. Bembo cílí na rodiny s dětmi od 0 do 15 let a sbírají od nich zpětnou vazbu na stránky. Jako maminka dvouleťáka a tříleté slečny jsem tedy oprávněně pustila do testování 🙂 

Ten, kdo není v dnešní době na sociálních sítích, jakoby nebyl. 😀 Proto jsem Bembo po obdržení e-mailu nejprve v rychlosti projela na Facebooku a Instagramu. Zaujalo mě, že za poměrně krátkou dobu zvládli nasbírat úctyhodný počet fanoušků a je mi sympatické, že s nimi pravidelně komunikují. Přidávají vtipný obsah a nemohla jsem si nevšimnout každodenních soutěží o tzv. Zlaťáky. Hledala jsem a zjistila, že jde o virtuální měnu, kterou fanoušky Bemba získávají za nákupy, psaní recenzí a další aktivitu. Pokud nějaké Zlaťáky nasbíráte, můžete je investovat do spousty soutěží s krásnými hračkami i užitečnými výrobky pro rodiče. Každá máma mi určitě dá za pravdu, že s dětmi je pořád za co utrácet a čas od času vyhrát něco nového na hraní se určitě hodí :-).

Ale teď už k vyhledávači samotnému. Na Bembo k dnešnímu dni najdete přes půl milionu produktů (nepočítala jsem to sama :D) a je to znát. Je zde opravdu vše, co potřebujete, hledáte nebo po čem toužíte (nebo spíš vaše děti). Mezi asi 150 e-shopy, které na Bembo jsou, jsou známé obchody jako Sparkys nebo Feedo, ale i menší prodejci. Udělalo mi radost, když jsem v kategorii dětské obuvi narazila na slušnou nabídku barefoot bot, a to i od mé oblíbené značky Be Lenka (recenze bot zde). 

Vše je přehledně rozřazeno do kategorií a díky tomu najdete to co hledáte snadno a rychle (a nemusíte bloudit v 10 různých e-shopech). Já nejvíce času strávila procházením kosmetiky a další péče o děti. Nikdy jsem nebyla bio a eko matka, přesto začínám víc a víc pokukovat po přírodních věcech. Jako začátečník jsem proto ráda pročetla slušný počet recenzí od zkušenějších rodičů. Vypozorovala jsem, že pravděpodobně nešlápnu vedle s výrobky od Weledy (zkoušeli jste už něco?) a že se na žebříčku oblíbenosti stále drží na předních příčkách výrobky jako olejíček od Astrid nebo Sudocream. Zde asi platí dvojnásob, že co je dobré pro děti, je dobré i pro nás dospělé. 

Přiznám se, že brouzdáním mezi výrobky pro děti jsem za prvé trochu ztratila pojem o čase a za druhé se zasnila a vzpomínala na to, když jsem pořizovala výbavu pro Káju a Vašíka. Mít tenkrát na výběr z tolika hnízdeček, zavinovaček nebo kočárků, přiznám se, že bych je možná vybírala dodnes. 😀 O roztomilém oblečení pro nejmenší ani nemluvě, i když zde asi každá máma sází spíš na to, co dostane od kamarádek a známých, když z toho prcek stejně hned vyroste. 

Osobně vnímám Bembo nejen jako stránku k nakupování, ale i jako skvělý zdroj informací. Mají vlastní magazín, vtipné sociální sítě, recenze zboží, a tak si zde najdete to své, i když zrovna nepotřebujete nakupovat. Za obrovské plus navíc považuji srovnávač cen, který potvrzuje, že v Bembo myslí na domácnosti s malými dětmi, ve kterých se hodí každá ušetřená koruna. A úplně nakonec dávám bod za to, že nápad na vyhledávač zboží pro děti vznikl u nás v Brně. 😀 

Je pro vás Bembo novinka, nebo už jste zkušení uživatelé, kteří sbírají Zlaťáky do soutěží? Dejte mi vědět do komentářů.

Stránky vyhledávače Bembo: https://www.bembo.cz/

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *