Hračky, Recenze

Hubelino výtah – Perpetuum mobile na zábavu

Za jeden z nejlepších tipů na dárek k Vánocům napříč věkovými kategoriemi považuji kuličkovou dráhu Hubelino. U nás doma dráha patří k hračkovým stálicím, kterou při různých příležitostech pravidelně rozšijeme. Naposledy o kuličkový výtah, díky němuž je možné přesunout kuličku z cílové stanice zpět na začátek dráhy a vytvořit tak nikdy nekončící zábavu.

Velkou výhodou dráhy Hubelino je její kompatibilita s LEGO DUPLO, takže nemusíte stavět jen holé dráhy, dají se krásně doplnit o domečky, tunely, věže, panáčky…naše děti třeba moc baví vystřelování kuliček výtahem a jejich následné padání do „DUPLO kráteru“.

Hubelino výtah má tři patra a je jen na dětech, zda použijí všechny nebo třeba jen jedno a nechají dráhu nízkou. Součástí výtahu jsou také kuličky, v krabici jich najdete rovnou 18. Připravit, pozor, start…zběsilá jízda může začít 😊.

Video k Hubelino dráze a výtahu v akci najdete u mě na Instagramu či Facebooku 😉.

Za bezva cenu koupíte Hubelino na www.estavebnice.cz

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *