Hračky, Recenze

Invaze Squishmallows pokračuje

Kdo pravidelně sleduje můj blog, musel o plyšácích Squishmallows už slyšet. Tato super mazlivá a měkoučká zvířátka se opět rozrůstají, tentokrát však nikoli pouze do počtu, ale také rozměrů. A to na obě strany. Nově si tak můžete pořídit malé Squishmallows přívěsky i velké kamarády o velikosti 30 a 40 cm (pro srovnání původní „Squishmeláci“ mají 19 cm).

K nám domů nedávno doputoval obří růžový jednorožec Ilene, kříženec pandy a jednorožce Pegacorn – Kayce a střední plyšák dráček Miles. Díky své velikosti slouží dětem jako pohodlné pelíšky, polštáře, měkké doskočiště při divokých hrách…a přiznám se, že jim je občas kradu. Leží se na nich fakt dobře, kam se hrabe můj kojící polštář :-D.

„Squishmeláci“ nejsou jedineční pouze svým atraktivním vzhledem a jemným materiálem, ale také vtipným osobitým charakterem. S každým zvířátkem přichází do vaší rodiny osobnost se specifickým nadáním, zálibami i povahovými rysy. Jste připraveni poznat počítačového génia Milese, lemura Luciu, která miluje feferonkovou pizzu, žlutou barvu a své sestry nebo třeba šedivou myšku Misty, která je fanynkou hokeje, baseballu a koní?

Myslím, že každé větší či menší dítě si najde svého parťáka a v kom dřímá duše sběratele, bude ve světě Squishmallows vyloženě ve svém živlu. „Squishmeláků“ je hodně, jsou rozpínaví a také návykoví :-D.

Squishmallows ve všech velikostech koupíte na pompo.cz

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

5 Comments

  1. Petra says:

    Dobrý den, prosím Vás odkud máte ty obrovské squishmallow? Dekuji

    1. Dobrý den, my je máme z Pompa, ale tam už je bohužel teď nemají, takže asi budete muset hledat na internetu. Našla jsem nějaké na Alze, něco v Megaknihách…stačí zadat do vyhledávače Squishmallow 40 cm a hledat 🙂

    2. A teď je mají u Vágnera 🙂

  2. Tomáš Hampl says:

    Dobrý den, kdyby byl na prodej růžový plameňák squismallows, budu rád, když se někdo ozve. Naše Ema (3 roky) ho měla od narození, neusla bez něj. Bohužel jsme jej ztratili na výletě. Dcera brečí a je smutná, projel jsem všechny eshopy, už bohužel není k sehnání. kdyby ho někdo nutně nepotřeboval, odkoupím. zatím děkuji. nashledanou

    1. Třeba se někdo najde 🙂 Držím palce!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *