V Brně venku

Hřiště Luční aneb se třemi se dál nedostanu

Současná doba mé blogerské výletní činnosti, ostatně jako všemu, příliš nepřeje. Se třemi dětmi, z nichž nejmladší nemá ještě ani dva měsíce, je velkým úspěchem vypravit se aspoň z domu. Než na tři věčně nespolupracující děti navléknu všechny vrstvy oblečení, jsem sama durch zpocená a zralá tak na odvoz do Černovic :-D. Plánovat v zimě větší výlety, když prakticky zcela odpadly možnosti, kde dítě během výletu nakojit a přebalit, aniž by matce omrzly prsa či dítěti zadek, se jeví jako MISSION IMPOSSIBLE.

Přesto už doma dlouho otravuji s tím, že musíme někam vyrazit. Nápadů na krásné výlety mám v hlavě hodně, teď už jen odhodlat se k jejich realizaci a získat si pro ně také další spoluvýletníky. Jako věčný „neřidič“, respektive řidič posera, potřebuji k sobě ještě osobního šoféra, což situaci zase trochu komplikuje.

Dnes se mi však po psaní výletních tipů natolik zastesklo, že jsem se rozhodla podělit se s vámi alespoň o drobný tip na pěkné MULTIFUNKČNÍ HŘIŠTĚ v parku na Luční. Hřiště najdete u nás v Žabinách a při jeho návštěvě oceníte vyžití pro více věkových kategorií. Čeká tu na vás klasické dětské hřiště s velkým pískovištěm, skluzavkou, houpačkami, domečkem, tabulí na kreslení a průlezkou, dále pak velké hřiště na fotbal či basket a pingpongový stůl. Výhodou umístění v parku je také možnost bezpečné jízdy na odrážedlech či dětských kolech po místních cestičkách, my si tu dnes mezi stromy zahráli také na parádní schovku 😊.

Přímo u hřiště se sice neobčerstvíte, ale zatoužíte-li po dobrém kafíčku a nějaké mlsce, doporučuji zastávku v Red Piranha Cafe na Horově 8 či o kousíček vedle na Horově 6a v Pražírně Monro, i v dnešních dnech vám dají kafe s sebou. A jestli se zase někdy dočkáme otevření obchodů, pak pro sebe i děti krásně nakoupíte ve stylovém obchodě s mnohaletou tradicí Textil u Vyzinů.

Tož hurá za námi do Žabin 😉.

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *