Hračky, Recenze

Deskovka Harry Potter – Turnaj tří čarodějnických škol

Už jsem vám tu párkrát psala, že Harry Potter je teď u nás doma doslova fenomén. Kája, ačkoli chodí teprve do první třídy, podlehla jak prvnímu dílu knihy, tak také filmům, takže se u nás čaruje, vyrábí se hůlky, míchají lektvary, sbírají body na hrnky o sto šest.

Ráda bych vám dnes představila další zábavnou deskovou hru na motivy světa Harryho Pottera. Deskovka Harry Potter – Turnaj tří čarodějnických škol je vlastně sadou tří her, z nichž každá představuje jeden úkol z Turnaje o Ohnivý pohár. Postupně si vyzkoušíte souboj s draky, rozluštíte tajemství zlatého vejce, a nakonec musíte projít bludištěm a získat ohnivý pohár.

Na hře je super, že se dá velmi dobře přizpůsobovat věku hráčů i momentálním časovým možnostem. Můžete si s dětmi zahrát jen jednu z her – tzn. jen jedno kolo turnaje a pokračovat zase jindy, nebo si prostě dáte celý turnaj v řadě. Ale to už je pořádná porce magie. My s Kájou hrály kompletní turnaj asi hodinu a půl 😊.

Každopádně hra nás bavila obě (i když jsem musela snížit množství kartiček kvůli snížení obtížnosti) a já si zavzpomínala na dětství a naše společné čtení s mým dědečkem, který byl velký milovník fantasy literatury a knihy o Harrym mi vždy s nadšením a láskou kupoval.

Deskovka Harry Potter – Turnaj tří čarodějnických škol – sada tří her je dílem českého autora a nadšence a koupíte ji v e-shopu PEXETRIO.

A nebo taky například v Dobrovském, tady.

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *