Knihy

Nová kniha pro všechny budoucí sourozence – Lucinka, Kubík a miminko

Dnes bych vám ráda představila další novinku naší domácí knihovničky. Kniha Lucinka, Kubík a miminko od autorky Elišky Mauleové se nám svým tématem příchodu nového člena do rodiny vyloženě trefila do noty.

Sourozenci Lucinka a Kubík si spolu dobře rozumějí, hraní ve dvou je zábava, v podstatě si vystačí sami. Jednoho dne jim však maminka s tatínkem oznámí, že budou mít nového sourozence. Mamince v bříšku totiž roste miminko. A teď teprve začíná to pravé dobrodružství.

Kdy už se miminko narodí? Jak miminko v bříšku vypadá, jak je velké, jak to, že tak legračně kope a točí se?

A pak se konečně dočkají, maminka jede s tatínkem do porodnice a domů se vrátí s krásnou malinkou holčičkou. Jeden kluk a dvě holky, složení přesně jako u nás doma a situace s miminkem jakbysmet. Děti se ihned zapojují do péče o malou Janičku. Přikrývají jí nožičky, když se odkope, nosí dudlík, chtějí vozit kočárek, ukazují hračky, jen vynášení plen jim moc nevoní 😀. Moc se těší, až Janička vyroste a bude si hrát s nimi. Ve třech to bude teprve legrace😊.

Knihu Lucinka, Kubík a miminko vydává nakladatelství Bambook a koupíte ji zde.

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *