Hračky, Recenze

TOTEMO – postav si své představy

Naprosto originální stavebnice vymykající se klasické představě o geometrických tvarech pasujících do sebe, to je TOTEMO. TOTEMO jsou dřevěné dílky připomínající všechno možné, jen ne stavebnici. Ale přesto se z nich dá krásně stavět, a to díky plastovým spojkám z recyklovaných PET lahví. A výsledek bude vždy originál. Jednou domek s křídly, jindy auto, co má nohy, zvířata z říše fantazie, příšerky, co vás nebudou strašit ve snech.

Když jsem TOTEMO poprvé uviděla, říkala jsem si, že hlavně našeho tříletého Vašíka bude bavit. A nemýlila jsem se. Možnost postavit si vlastně cokoli, aniž by se to zdálo býti nedokončené, nestabilní, neodpovídající návodu…ideální volba.

TOTEMO přišlo na svět z touhy tvořit, nechat tvořit a hrát si. Ať už dítě vytvoří cokoli, vždy to bude výtvor probouzející otázky a fantazii. S výtvory se dají hrát krásné příběhy, můžete si povídat o tom, co znamenají. Na stavebnici TOTEMO se mi líbí, že rozvíjí nejen kreativitu, ale i abstraktní myšlení a bourá tradiční kostičkové stereotypy.

Stavebnice TOTEMO existuje ve dvou provedeních, v přírodní barvě a ve verzi již nabarvené. My máme přírodní a je super, že si ji děti mohou podle sebe dále vybarvit. Aspoň využijeme akrylové fixy, co jsme koupili na kamínky.

Pokud toužíte vyzkoušet TOTEMO jako jedni z prvních a zároveň chcete podpořit jeho tvůrce udělejte to v kampani na INDIEGOGO – KLIK SEM.

INDIEGOGO je portál pro podporu nových projektů, podobně jako například náš HitHit.

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *