Další potřeby pro děti, Recenze

CURIO CITY – předplatné pro malé cestovatele

Miluji cestování, ale se třemi dětmi je poznávání vzdálenějších destinací zatím mimo naše možnosti (z mnoha důvodů :-D). Proto mě zaujal projekt Curio City, o kterém mi nedávno napsala jeho autorka Martina.

Martina vymyslela Curio City během pandemie, kdy možnosti cestování byly skoro nulové. Fascinovala ji dětská zvědavost a odhodlání dětí nadšeně zkoumat vše nové. Původně se jako netradiční vánoční dárek zrodil první cestovatelský balíček pro členy rodiny. Když Martina u rodiny zabodovala, rozhodla se cestovatelské balíčky nabídnout skrze svůj e-shop všem dětem.

My měli doma možnost zatím vyzkoušet tři čísla cestovatelských balíčků. První startovací balíček nám představil jednotlivé kontinenty, obsahoval cestovatelský pas a jednoduchý batůžek k vybarvení.

V druhém čísle jsme se už podívali do konkrétní země. Tentokrát jsme pomocí kouzelné motorky letěli do Austrálie. Balíček obsahoval recept na výborné kokosové sušenky a také klokaní vykrajovátko, takže jsme si hned pár plechů upekli. Vašíkovi se také líbil plastový bumerang, ale doma jeho použití nedoporučuji :-D.

Třetí, náš zatím poslední díl, nás přenesl do magického Egypta. Obsahoval masku faraona, recept na jahodový kuskus a zajímavé povídání o Egyptě. Tento balíček zatím děti zaujal nejvíce, přeci jen pohled od pyramid, v nichž se ukrývají tajemné mumie, probudí dětskou fantazii na plné obrátky.

Chcete-li se o projektu Curio City dozvědět více informací, mrkněte přímo na stránky: https://www.curiocity.cz/

Máte možnost objednat si předplatné na tři, šest nebo dvanáct měsíců.

S Kódem BRNENSKAMAMA získáte 10 % SLEVU.

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *