Hračky, Recenze

SQUISHMALLOWS – plyšáci doslova k sežrání

Roztomilá zvířátka SQUISHMALLOWS jsou letošní novinkou na trhu plyšových hraček. U nás doma se právě zabydlel dráček Danny a sovička Hoot a ačkoli plyšáků máme opravdu požehnaně, tato mazlivá, jemňoučká a neuvěřitelně měkká zvířátka se ihned probojovala na první příčky plyšákové hitparády.

Naši raubíři s nimi spí, válí se po nich, ňuchlají je, mačkají, hází po sobě…

Pokud vám název SQUISHMALLOWS něco připomíná, nebo se vám dokonce při jeho vyslovení začínají sbíhat sliny, vězte, je to záměr. SQUISHMALLOWS jsou totiž úplně jako oblíbené bonbóny marshmallows! Zkuste je zmáčknout a hned pochopíte!

Na SQUISHMALLOWS je super, že jsou vhodné pro děti již od narození, můžete je tak využít třeba i jako oblíbeného usínáčka.  Zaručeně však budou bavit i větší děti.

Každý SQUISHMALLOW má své jméno a příběh a lze je tudíž vybírat i podle toho, jak se k vašim dětem hodí. Chtěli by raději tichého čtenáře, malého umělce, filmového nadšence či stylovou módní návrhářku? SQUISHMALLOWS jsou sběratelskou edicí, zvířátek je na výběr dost a čím víc zvířátek Squishmallows máte pohromadě, tím je to větší a mazlivější zábava.

SQUISHMALLOWS koupíte v kamenných prodejnách Pompo a na jejich e-shopu: pompo.cz

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

2 Comments

  1. […] Obecně doma moc nemusíme plyšové hračky, ale jedny mají v tomto ohledu výjimku. Jsou to „nuchláčci“ SQUISHMALLOWS, kteří s dětmi pravidelně spí. Nebudu se o nich dále rozepisovat, samostatný článek jsem jim věnovala zde: SQUISHMALLOWS – plyšáci doslova k sežrání […]

  2. […] neuvěřitelně mazlivých a měkoučkých plyšácích Squishmallows jsem vám již psala článek. Dnes bych vám rada představila jejich nové kamarády – na trh přichází 12 dalších […]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *