Hračky, Recenze

Plyšáci Squishmallows jsou zpět

O neuvěřitelně mazlivých a měkoučkých plyšácích Squishmallows jsem vám již psala článek. Dnes bych vám rada představila jejich nové kamarády – na trh přichází 12 dalších roztomilých „Squishmeláků“, mezi nimi třeba rybička Ricky, opice Elton, liška Fifi, panda Stanley…

K našemu dráčkovi Dannymu a sovičce Hootovi pak nově přibyl plameňák Cookie a mopsík Prince. A protože Sqishmeláci jsou u nás opravdu oblíbení, hned po svém příjezdu putovaly z krabice rovnou do auta vstříc zážitkům v ZOO Lešná.

A jaké bylo mé překvapení, když jsem v ZOO zjistila, že plyšáci Squishmallows jsou v kurzu nejen u malých dětí, ale také u teenagerů a dokonce i vysokoškoláků :-D. Mé sestřenice v nestřežené chvíli chudákům spícím dětem plyšáky „ukradly“ a jaly se fotit stylová selfie :-D. Myslím, že se jim plyšáky vůbec nechtělo vracet, ještě že mají doma své vlastní kousky a mám takový pocit, že určitě nebudou poslední 😊.

Plyšáky Squishmallows koupíte v hračkářství Pompo a v jejich e-shopu.

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *