Hračky, Recenze

Letní katalog Pompo – zábava po celé léto zaručena

Dnes nám ve schránce přistál nový katalog hračkářství Pompo platný od 22.5.2020. Obsahuje výběr nejlepších tipů pro strávení zábavného léta venku i doma v pokojíčku.

Největší prostor v katalogu dostávají zcela oprávněně hračky do vody, bazény, vodní pistolky, nafukovací lehátka, zvířátka, skluzavky…osobně si bez těchto „nafukovaček“ neumím léto vůbec představit. Ale co si budeme povídat, nafukovačky v dětských rukou nemívají vždy nejdelší životnost, proto tak nějak už počítám s tím, že každý rok kupujeme nový dětský bazének, nového krokodýla, nové lehátko…naštěstí to nebývají tak nákladné položky, a i katalog Pompo je toho důkazem. Většinu hraček k vodě pořídíte kolem tří stovek 😊. A dokonce mají i slona z Fatry z Napajedel, to je moje srdcová záležitost z dětství, kdy ve Fatře pracoval strýc.

Pozornost naší čtyřleťačky upoutal také obří bublifuk, který jsme doteď viděli akorát na dětských dnech, syn by si rozhodně rád zajezdil po zahradě s bublifukovou sekačkou. Co se týče dalších hraček na ven, tak za sebe mohu rozhodně doporučit odrážedlo Enduro Yupee. Máme doma a u babičky celkem tři a jsme fakt spokojení. Ideální první motorka pro děti zhruba od roku.

Obecně doma moc nemusíme plyšové hračky, ale jedny mají v tomto ohledu výjimku. Jsou to „nuchláčci“ SQUISHMALLOWS, kteří s dětmi pravidelně spí. Nebudu se o nich dále rozepisovat, samostatný článek jsem jim věnovala zde: SQUISHMALLOWS – plyšáci doslova k sežrání

Nemohli jsme přehlédnout také stránku věnovanou produktům s logem Krtečka a Prasátka Peppy. Naše nejoblíbenější televizní i knižní postavičky 😊.

Stránka věnovaná panenkám a „Bárbínám“ měla úspěch samozřejmě u Káji, doporučit mohu Barbie Svítící Mořskou Pannu, která se u nás doma účastní každé koupele a kupodivu zatím stále vypadá jak nová, Kája pak miluje zpívající panenky Elsu a Annu.

Úplnou klasikou jsou u nás pak plastelíny Play-Doh, můj článek o nich si přečtěte zde: Hračky HASBRO, i doma se dá dobře bavit. Plastelína je osvědčená zábava na hodiny, bohužel však také zaručená uklízecí štace pro maminku :-D.

A kdybych měla jmenovat jednu hračku, kterou milujeme doma úplně nejvíc, pak to bude DUPLO. Náklaďák s abecedou už máme, ještě ten Čajový dýchánek Elsy a Olafa by se hodil. Duplo je má láska už od dětství, spoustu kostek mají děti schované po mě a opravdu platí, že je nezničitelné (pokud na něj tedy nezaútočí ostré psí zuby, pak musíte dětem vysvětlovat, proč nemá panenka Mařenka ručičku…).

Poslední dvoustrana patří deskovým hrám, ty máme doma téma moc rádi, zatím tedy hlavně Doubble a pexeso. Samostatný článek jsem jim věnovala zde: Deskové a karetní hry pro malé i velké.

K domečku, skluzavce a továrně na vodotrysky od little tikes na poslední straně netřeba cokoli dodávat. Tady se musí rozzářit každé (nejen) dětské oči.

Veškeré produkty z článku a samozřejmě i mnohé další koupíte v e-shopu Pompo nebo v jejich kamenných prodejnách.

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *