Hračky, Recenze

Kreativní tvoření s Play-Doh

Pompo má aktuálně skvělou akci – 25 % sleva na všechny modelíny od Play-Doh, tomu jsme nemohli odolat. Play-Doh je u nás už od Kájiných druhých narozenin jednou z nejoblíbenějších „hraček“, která se snad ani nemůže omrzet.

Tvoření z plastelíny je neuvěřitelně rozmanité, Play Doh toho vydrží opravdu hodně, dobře se s ní pracuje, když ji uklízíte zpět do kelímku nevysychá, příjemně voní… U nás se začínalo s jednoduchým tvořením, převážně sušenek, kuliček, různých zmrzlin, koláčků…dneska už nás baví i modelování čísel, písmen, několikapatrových dortů.

Díky akci v Pompu jsme nově pořídili sadu Play-Doh Výroba popcornu – hrajeme si tak na kino a Kája nám všem vyrábí popcorn, který zdobí sýrem a všelijakými dalšími jedlými i nejedlými dobrotami :-D. Vašík si zase hodně vyhraje s novou sadou inspirovanou filmem TOY STORY – zdobíme spolu Buzze Rakeťáka.

Jediným zádrhelem při hraní s plastelínou je u nás doma nevyhnutelné smíchání barev. Děti ani přes veškerou mou snahu nejsou schopny nebo spíš ochotny dodržovat hraní vždy s jednou barvou, a tak po pár dnech každá sada končí smíchaná – z bílé je šedá, ze žluté hnědá, většina plastelín má neurčitou strakatou barvu :-D. Na hraní to však nemá vliv, modelujeme dál a občas prostě dokoupíme nové kelímky. Super je třeba velká sada Autobus – obsahující 20 kelímků modelovací hmoty, ty nám vydrží opravdu dlouho. Jen nedoporučuji dát je dětem všechny najednou, lepší je kelímky dávkovat po částech 😊.

Na naše tvoření s plastelínou Play-Doh se můžete podívat ve videích u mě na IG.

Plastelíny v bezva akci koupíte na e-shopu Pompo – https://pompo.cz/

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *