Knihy, Recenze

Liška Šiška u doktora – báječné dobrodružství pro všechny malé pacienty

Po úspěšné první knize Liška Šiška ve školce přichází nakladatelství GRADA-Bambook s druhým dílem Liška Šiška u doktora. Knihu opět napsala Iva Gecková a nádherně ji ilustrovala Bára Buchalová.

Jak už název napovídá, plyšová hračka liška Šiška se tentokrát se svou majitelkou holčičkou Adélkou vydává do ordinace paní doktorky. Chudák Adélka je nemocná – má teplotu a kašel, tak není divu, že lišku Šišku zapomene v čekárně. Když se dveře ordinace zavřou za posledním pacientem a paní doktorka odejde domů, liška Šiška ožívá a s ní také další hračky v čekárně i ordinaci paní doktorky.

A že stůňou nejen děti, ale i jejich hračky, o tom vás v knize rychle přesvědčí. Chudáčkovi tygrovi nějaký chlapeček položil na nožku židli a on ji teď má asi zlomenou, to neopatrný mýval zase přejede v autíčku kočičce ocásek, miminko v kočárku musí na očkování, medvídka bolí bříško…ještě, že je tu panenka, paní doktorka, která všechny hračky vyléčí výbornou bonbonkovou mastičkou a sladkým sirupem.

A co Adélka, vzpomene si na svou lišku Šišku, potkají se zase? To už si s dětmi musíte přečíst sami 😊.

Knihu koupíte zde.

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *