Další potřeby pro děti, Recenze

Jak jsme vybírali vlastní hřiště na zahradu

Nejkrásnější čas s dětmi je podle mě ten, který strávíme společně venku na čerstvém vzduchu. Sice bydlíme v bytě, ale máme to štěstí, že k bytu patří i společný uzavřený dvůr. Donedávna tu byla jen tráva a dvůr příliš nelákal k delšímu pobytu. Pak, ale začalo v domě přibývat dětí, a tak jsme se postupně domluvili se sousedy na pořízení pískoviště, houpaček a teď naposledy i na nákupu dětského hřiště.

Vybrali jsme dětskou prolézačku Smart Action od neměcké značky Wickey. Wickey je rodinná firma, která se již více než deset let zabývá výrobou dětských dřevěných hřišť a domečků. V nabídce má nejrůznější dřevěné sestavy s nejoblíbenějšími dětskými prvky. Je skvělé, že veškeré Wickey produkty pocházejí z trvale udržitelné výroby v Německu. Wickey garantuje naprosté bezpečí dětí a prvotřídní kvalitu. Všechny dřevěné prvky, které používají, jsou zpracovány a vyrobeny v Německu. Dřevo je navíc impregnované, takže zaručuje dlouhou životnost. Záruka na všechny dřevěné prvky je 10 let (pokud si zároveň zakoupíte i originální kotvy do země), a to už je fakt pořádná porce hraní a zábavy.

Máte doma malého námořníka? Můžete mu objednat hřiště ve tvaru lodi se skluzavkou, houpačkou i mostem k prolézání. Princům a princeznám se zase bude líbit dřevěný hrad s věžičkou a kdo se rád schovává, ocení domeček na sloupech s dalekohledem, díky němuž bude mít neustálý přehled o dění kolem. Kromě klasických prolézacích sestav, nabízí Wickey i samostatné dřevěné domečky se zvonkem, telefonem a dalšími krásnými doplňky.

A proč jsme my zvolili nakonec dětskou prolézačku Smart Action? Už název napovídá, že je vhodná pro opravdové akčňáky, co ani chvilku neposedí a pořád potřebují někam šplhat, něco přelézat, někde se houpat, nebo se aspoň trefovat balónem do koše. A navíc cena průlezky je fakt skvělá.

Smart Action je průlezka s horolezeckou stěnou, košem na basket (ten objednáváte zvlášť tady), tyčí pro nácvik výmyků, lanovou sítí, žebřinami, závěsným žebříkem a okénkem s markýzou, které naplno rozvíjí veškeré dětské fantazie.

Nabízí se hra na obchod, na cukrárnu, restauraci…Naše děti hned prohlásily, že tu budou prodávat zmrzlinu. Okénko, ale klidně může být i divadlem, dílnou, poštou…proste čímkoli, co děti napadne.

Žádné dětské hřiště Smart Action nikdy nebude stejné. Je nabízeno v sedmi barevných variantách, u nás děti zvolily zelené, finální výtvarné zpracování i střih plachty je pak už jen a jen na majiteli. Takže můžete vesele popustit uzdu své kreativní fantazie a plachtu i bílé samolepky si nastříhat dle libosti.

Už se těším až průlezka dorazí a napíšu vám další článek o hřišti v akci. Tuším, že děti nebudou chtít slézt dolů 😊. A možná uspořádáme i nějaký sportovní turnaj. Disciplín je na jedné průlezce více než dost.

Stránky plné dětských zážitků s Wickey – https://wickey.cz/

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *