Oblečení a obuv, Recenze

Barefoot tenisky Be Lenka Perk – nejrychleji na noze i dole

Když jsem viděla nový model dětských barefoot tenisek Be Lenka Perk, hned jsem věděla, že budou pro syna ty pravé. Jsou to totiž snad ty nejjednodušší tenisky na světě. Jsou lehoučké a nemají žádné tkaničky ani suché zipy. V podstatě se nazouvají a vyzouvají jako ponožky. Syn to zvládá se smíchem za pár vteřin. Hurá, konečně jsme odbourali věčnou větu „Maminko obuj mi botičky“.

Prémiové dětské barefoot tenisky Be Lenka Perk jsou vyrobené z prodyšného textilu a jsou ideální na jaro a léto. Díky lehkému prodyšnému materiálu jsou ideální volbou pro teplé letní počasí, případně se hodí také jako přezůvky do školky, či školy.

Be Lenka Perk vynikají ohebnou 6 mm tlustou podrážkou, která zabezpečuje potřebný kontakt s každým povrchem. Podrážka je navíc protiskluzová, takže ani při rychlém běhání nehrozí žádné podklouznutí.

Ergonomicky tvarovaná špička poskytuje dostatek místa pro prsty a lehká, prodyšná konstrukce modelu Be Lenka Perk dodá dětem ten nejvyšší komfort a volnost při objevování světa.

Syn botky obul a už je nechtěl sundat. Nejprve v nich běhal doma, pak lítal po zahradě, jezdil na kole… Při zalévání záhonků dostaly botky i sprchu, což vůbec nevadilo, protože za chvilku byly zase suché.

Perk navíc vypadají skvěle k jakémukoli outfitu, jsou super na sportovní aktivity, na běžnou procházku, ale klidně je užijete i pro společenské události. Jsou prostě jednoduché a krásné.

Dětské tenisky Be Lenka Perk jsou k dostání ve čtyřech barevných variantách, syn si vybral černo bílou kombinaci – Black & White. Tu oblibu černé a bílé má asi po mamince.

Na e-shopu Be Lenka aktuálně běží SLEVOVÁ akce, takže botky Perk koupíte s 27% slevou, což je super zpráva pro ty, kteří chtějí lehké botky pro děti, ale nechtějí mít příliš lehkou peněženku 😊.

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *