Knihy, Recenze

Rozložte si doma Svět divočiny

Je pravda, že divočinu máme doma skoro non stop, ale tato knižní DIVOČINA se mi, musím přiznat, líbí tak nějak víc. V rámci akce DOBRÁ SLEVA jsme si v Knihy Dobrovský objednali velkou porci knih, mezi nimi také krásně ilustrovanou, velkoformátovou, kouzelnou knihu SVĚT DIVOČINY.

Proč kouzelnou? Protože tato už na první pohled velká kniha, je ve skutečnosti ještě větší! Každá stránka je totiž vysouvací a schovává v sobě další super stránku plnou zvířat a zajímavých informací. Víte třeba, proč světlušky v noci svítí? Proč se žába hrabatka ukrývá ve své podzemní noře?

V knize se postupně podíváte do Amazonského deštného pralesa, poznáte Velký bariérový útes, Severský les, Arktickou krajinu a Africkou savanu.

Díky výsuvným stránkám se před vámi objeví velkolepé panoramatické scenérie a vy pak můžete spolu s dětmi na každé straně hledat vybraná zvířata a zjišťovat si o nich informace. Úkolem je najít vždy šest zvířat a věřte, že to není pokaždé lehká záležitost. Třeba Aguti jsme hledali fakt dlouho, připomnělo mi to hledání nejrůznějších hraček, kusů oblečení a knížek v naší domácí džungli :-D.

Knihu SVĚT DIVOČINY koupíte v Knihy Dobrovský – přímo tady

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *