V Brně uvnitř

Vulcano – skvělá restaurace s dětským koutkem v Brně

Tipů na dobré restaurace s dětským koutkem není nikdy dost, zvlášť, když jich v Brně máme jako šafránu. Nedávno jsem s maminkou, Vašíkem a Pepinkou byla navštívit strýce v nemocnici v Bohunicích. V pět hodin nás nekompromisně vyhnali – konec návštěv – tak jsme si ještě protáhli společný čas návštěvou oblíbené bohunické restaurace Grill & Beer restaurant Vulcano.

Restaurace Vulcano se nachází na ulici Čeňka Růžičky 759/2. Jako cíl naše úkrytu jsme ji zvolili kvůli pěknému montessori dětskému koutku.

Koutek je menší, nachází se v zadní, částečně oddělené části restaurace, a pokud chcete mít jistotu, že chytnete stůl přímo u koutku, určitě doporučuji rezervaci. My měly štěstí a poslední stůl v rožku chytli. Současně s námi tu byla i jedna rodinná oslava.

Koutek je moc pěkně vybavený, ideální pro děti zhruba od roka a půl do pěti let. Najdete tu kuchyňku, stánek se zmrzlinou, různé aktivní tabule a kostky. Žádné rozbité plastové hračky či plyšáci, což je za mě super.

Ani ten nejhezčí koutek sice není zárukou, že se najíte v klidu, naše děti se totiž obě rozhodly, že nutně musí mít stejný telefonek a v první chvíli to vypadalo, že odejdeme zase pěkně s křikem domů, ale naštěstí se nakonec podařilo situaci stabilizovat a sníst si aspoň studený salát.

Z jídel si tu dáte třeba steaky, burgery, mají také dětské menu – např. kuřecí závitek s baby špenátem a bramborovým pyré, kuřecí stripsy s bramborami či dětský burger.

Moc pěkná restaurace s kvalitní nabídkou jídel. Za sebe doporučuji . Pochutnali jsme si. A co vy, máte tipy na další dobré restaurace s dětským koutkem v Brně a okolí? Napište mi do komentářů, uděláte mi radost a myslím, že nejen mně :).

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *