Pro maminky, Recenze

Batoh WALKER, Roll-up Two – můj nový odolný parťák na městské výlety

Něco vám na sebe prásknu, strašně nerada vyhazuji věci, a to i v případě, kdy už mají ta nejlepší léta za sebou a ukazovat se s nimi na veřejnosti je tak trochu pro ostudu. To byl i případ mého batohu. Pořídila jsem si jej ještě na gymplu a nosila jsem ho doteď, co na tom, že se zapínací přezky rozbily a některé fleky už zkrátka vyčistit nešlo. Svou roli sehrál i fakt, že jsem konzerva a nemohla jsem najít žádný, typově podobný batoh, který by pobral velké množství věcí (máma tří dětí toho nosí opravdu hodně) a ještě se hodil tak nějak ke všemu – k šatům, džínům, do práce i na výlet s dětmi.

No a pak jsem těsně před svými narozeninami objevila v Agátině světě batoh WALKER, Roll-up Two. Je to novinka na trhu, dostupná v mnoha barevných kombinacích a pro mě láska na první i druhý pohled. Poprvé jsem se zamilovala, když jsem jej viděla na monitoru počítače a podruhé, když jsem jej vyzvedla v prodejně Agátin svět na Starobrněnské.

Vídeňská rodinná značka Walker má mnohaletou tradici, respektive přesně v rok mého narození (1989) uvedla na trh ikonickou kolekci batohů pro mladé. Můj batoh WALKER, Roll-up Two se pyšní reflexními prvky, polstrovanými zády a samozřejmě anatomicky tvarovanými a výškově nastavitelnými popruhy. Není to teda úplně batoh na horské túry, ale do města, do práce, s dětmi do kavárny, na hřiště nebo třeba na výlet do muzea je parádní.

Další přednosti batohu Walker Roll-up Two:

  • Velká hlavní komora – já jí říkám nafukovací – vypadá dobře, ať máte v batohu málo nebo hodně věcí – prostě se dá dle potřeby srolovat či vyrolovat. Ke zmenšení objemu batohu pomohou i boční stahovací popruhy.
  • Hlavní komora má oddělený prostor na notebook a kapsou na dokumenty A4 – super, když jdete do práce nebo třeba do dětské kavárny, kde doufáte, že budete mít prostor chvíli pracovat.
  • Postranní zip s přístupem do hlavní komory – hodí se, když máte něco na dně batohu a nechcete hrabat.
  • Malá přední kapsa na zip – tam dávám peněženku a mobil. Jsou tak hned po ruce.
  • Dvě boční kapsy na lahev se stahovacími popruhy – když jdu sama, tak nevyužívám. Ale sama skoro nikam nechodím, takže lahve s vodu se vždy hodí.
  • Batoh má poutko na zavěšení – ale mně se většinou stejně válí na zemi, což mne přivádí k další výhodě, batoh má zespodu odolný materiál – styl broušené kůže – chrání batoh proti nečistotám.
  • Batoh má imperganici proti vodě a špíně a je vyrobený z 50 % z recyklovaného polyesteru vyrobeného z recyklovaných PET lahví.

Podtrženo, sečteno, pro mě ideální volba. Mám radost, že u Agáty myslí také na maminky, doteď jsem z obchodu odcházela jen s výbavou pro děti. Teď ji mám aspoň kam dávat :-D.

Pokud budete kupovat cokoli v e-shopu Agátin svět, nezapomeňte využít kód IGFBRNENSKAMAMA10 budete mít 10 % SLEVU.

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *