Knihy, Recenze

Kubík a autíčko kniha pro malé motoristy

Další milá knižní novinka vychází pod taktovkou nakladatelství GRADA-Bambook. Jmenuje se Kubík a autíčko, napsala a ilustrovala ji Eliška Mauleová.

Kniha je označena jako čtení pro prvňáčky, u nás však zabodovala už u dvouletého syna a myslím, že je úplně ideální pro předškolní děti, vzhledem k tématu asi hlavně pro kluky. Samozřejmě máte-li doma malou milovnici aut, bude kniha skvělá i pro ni 😉.

Kniha Kubík a autíčko je psána velmi srozumitelně, na stránkách dominují obrázky a textu je spíše méně. To je myslím pro menší děti naprosto ideální. Náš dvouletý Vašík popisuje zvuky aut na obrázku, všímá si zvířátek, text pro něj není to hlavní.

A jaké dobrodružství vás vlastně s Kubíkem čeká? Pojedete na výlet plný zábavných setkání, seznámíte se třeba s bagrem, pomůže vám jeřáb, potkáte sanitku vezoucí žabku do nemocnice, hasičské auto spěchající k požáru a na lavičce si odpočinete s traktorem, kterého bolí kolečka. Nakonec se vrátíte domů za sestřičkou Lucinkou a budete se opět těšit na společné hraní.

Knihu koupíte zde.

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *