Oblečení a obuv, Pro maminky, Recenze

Be Lenka – boty, o kterých ví jen vaše okolí

Bylo ráno jako každé jiné, hektické, plné požadavků, jež nesnesou odkladu. Tři děti překypující energií, jedna máma, které se energie žalostně nedostává. Chystání snídaně – kaše, jogurt, kakao, ovoce, přesnídávka, převlékání, přebalování, vynášení nočníku, utírání zapatlaných paciček, rozlité kakao, vlhčené ubrousky…a v tom zvonek. Kurýr u dveří – balíček pro maminku.

Převzetí v noční košili s rouškou na půl žerdi, neúspěšné krocení dětí lačně se sápajících po balíku v domnění, že bude obsahovat sladkosti či hračky, obalový materiál všude po pokoji, jednoduchá papírová krabice a pak RADOST.

Dorazil mi balíček od Be Lenky. Mé oblíbené značky. Ze Slovenska. Od maminky tří dětí. Hrdinky.

Mé druhé barefoot botky od Be Lenky, kožené tenisky z řady PRIME v hořčicové barvě. Dle názvu prvotřídní boty. Ručně šité u nás, jednoduché, unisexové. Vhodné do města, ale i do přírody. Stačí naimpregnovat a zvládnou s vámi každý krok. Boty, o kterých nevíte, že je nosíte. Pro okolí však nepřehlédnutelné.

Mé první kroky v nových botkách směřovaly do wellness. Dvě ze tří dětí byly odeslány na prázdniny k babičce a dědovi, nejmladší kousek byl udán na kočárkovou jízdu kolem přehrady a mě se naskytla neuvěřitelně vzácná chvíle vypnout. Nic nedělat, odpočívat, nemyslet, koukat do blba. Spojila jsem volnost pro nohy s volností pro celé tělo a hlavně hlavu.

Někdy mám pocit, že nejtěžší na tom být mámou je nutnost neustále přijímat a zpracovávat nové požadavky. Neustále být ve střehu. Neustále odpovídat na dotazy, pořád myslet, a dokonce myslet dopředu, předvídat situace. Zvládat řev. Udržet nervy na uzdě, neztratit hlavu…

A tak jsem si protentokrát dopřála tu luxusní chvíli „bezhlaví“ a byla to paráda. Zkuste to taky. Užijte si volnost.  A začněte klidně při zemi. Vyzkoušejte některé z krásných Be Lenka barefootových bot. Pak už je postupujte dle instrukcí v článku, pro děti hlídání, pro tělo hýčkání. Zasloužíte si to 😉.

Na botky se mrkněte tady.

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *