Pro maminky, Recenze

Konečně stavebnice, která bude maminky bavit

Nedávno jsem dostala krásný dárek, přišel v krabici připomínající tu od pizzy, nádherně voněl, ale k jídlu nebyl – NAŠTĚSTÍ. Pizzy jsem už za ty dny plné shonu s třemi dětmi docela přejedená, ale krásných batůžků a kabelek není nikdy dost.

V balíku byl originální batoh z české brašnářské dílny – Brašnářství Tlustý. Můj první nezapomenutelně vonící kožený batoh, který jsem si navíc mohla sama navrhnout a sestavit. A když říkám sestavit, myslím doslova.

Batoho-kabelka MONI je koncipována tak, že si ji nejdříve dle vlastního vkusu v e-shopu poskládáte, vyberete si barvu batohu, popruhů i tkanice, v brašnářství ji pro vás na zakázku vyrobí z prvotřídní hovězí kůže a následně vám ji v oné krabici „od pizzy“ pošlou domů. Vy si pak najdete zhruba hodinku volného času a batoh si pomocí přiloženého návodu, jehly a tkanice poskládáte.

U mě byl největší problém najít tu hodinku času, tak aby to bylo dřív, než mi začnou padat víčka už nad prvním stehem :-D. Ale včera se konečně zadařilo, děti usnuly už v osm hodin a já se s vervou pustila do kompletování své voňavé batoho-kabelky.

A ejhle, zasekla jsem se už u návodu, naplno se projevil můj antitalent na skládačky a jakékoli ruční práce. Naštěstí byl doma manžel, milovník LEGA, hlavolamů, puzzle, IKEA nábytku a výzev všeho druhu. S návodem si poradil hravě, navlékl tkanici na jehlu a už spojoval. Než jsem snědla večeři, měl takřka hotovo.

A já tak můžu batůžek nosit o to raději, sice jsem se na jeho výrobě příliš nepodílela, ale zase vím, že byl vyroben s láskou. A kdyby mě náhodou mnou zvolená barevná kombinace omrzela, manžel tkanice jednoduše vypáře a vymění za jiné. Teď mám klasické černé, tak příště se třeba rozšoupnu a vyberu červené, růžové či modré.

Variabilní batoh MONI, který k vám doputuje spolu s osobním dopisem a sestavou ke zkompletování, si můžete objednat tady.

K batohu lze následně doobjednat i spoustu doplňků – kuk sem.

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *