Knihy, Recenze

Kouzelná třída je zpět

Knihy z edice Kouzelná třída od Zuzany Pospíšilové mají v naší knihovničce již dlouho své stálé místo. Posledním přírůstkem je díl Kouzelná třída – Další rok s vílou Jasmínou.

Kniha začíná v posledním prázdninovém týdnu, kdy se pan učitel Max Nový chystá na nadcházející školní rok. Nejdůležitější je připravit všechny kouzelné předměty, zejména pak kouzelnou květinu, která svou vůní umí zabránit každému zlobení.

Hned první školní den pak děti z kouzelné třídy dostanou skvělý nápad, nahradit si nevydařený výlet z konce loňského roku, hned na začátku roku. A co takhle vzít s sebou i vílu Jasmínu?

S pomocí skleněné kuličky se s vílou spojí, naplánují výlet a už nezbývá než vyrazit. Jak se dětem bude líbit v opuštěné chatě? Podaří se jim uvařit kouzelný bezový sirup? A komu zachrání život?

Všechny odpovědi si můžete s dětmi přečíst třeba večer před spaním. Knihu Kouzelná třída – Další rok s vílou Jasmínou od nakladatelství Bambook koupíte zde.

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *