Oblečení a obuv, Recenze

Unuo oteplovačky – vhodné i do břečky

Už nějaký ten pátek se nám ve skříni oteplovaly dětské oteplovačky z UNUA. A přece se dočkaly. I v Brně napadl sníh a my mohly konečně otestovat oteplovačky v jejich přirozeném prostředí. A tím není nic jiného než sníh.

Je pravda, že ten pravý horský sníh si v Brně moc neužijeme, po většinu času tu máme spíše mokrou břečku. Co myslíte, obstály unuácké oteplováky i v tvrdých městských podmínkách?

No jasně, že jo. Ať mě trefí sněhová koule, jestli kecám :-D.

A co se mi na UNUO Oteplovačkách tak líbí? Tady to máte pěkně přehledně:

Tak za prvé, samozřejmě jejich odolnost proti vodě téměř ve všech skupenstvích. Sníh a voda se k dětským nožkám nedostanou ani přes kalhoty, ani u konců nohavic, oteplovačky tu mají všitou parádní sněhovou zábranu.

Kalhoty skvěle chrání také proti větru a jsou krásně teploučké. Z jedné strany je odolný softshell, z druhé teplý fleece, který je oproti běžným zatepleným UNUO modelům dvojitý.

Oteplovačky UNUO vs. klasické zateplené softshellové kalhoty UNUO

Kalhoty nemají žádné kšandy, kterým by hrozilo počurání. Nic vás navíc nebude zdržovat při oblékání ani vysvlékání. Žádné zipy, knoflíky, pásky…prostě jen široká guma v pase, která jako bonus krásně chrání i záda dítěte.

Top zimní kalhoty do školky. Dětem se nejen dobře oblékají, ale i věší na háček ve skříňce. Konečně nemáme vytahané gumy v gatích z věčného nevhodného věšení. Unuo široké poutko je bezkonkurenční vychytávka.

Kalhoty mají propracované reflexní prvky a dítko je tak vždy skvěle vidět. Tato funkce se v zimě hodí dvojnásob, třeba když se zapomenete na sněhu v lese a vracíte se domů za tmy. V zimě se navíc nemusíte ani moc zapomenout, když je tma kolikrát už ve čtyři :-D.

Oteplováky UNUO se dle výrobce nikdy neprodřou (na toto posouzení máme ještě čas, ale fakt vypadají, že hodně vydrží) a ačkoli jsou festovní, dítě se v nich nezapaří. Materiál je prodyšný, zahřeje, když zuří vichřice, ale když na horách vyjde sluníčko, děti se díky speciální membráně nepotí.

No a neodpustím si poslední výhodu UNUO oteplovaček. Nádherný design. Líbí se nejen dětem, ale i maminkám (a snad i tatínkům, našemu je to teda jedno). Oteplovačky jsou dostupné ve čtyřech barevných kombinacích a můžete si je doladit mnoha krásnými doplňky ve stejných vzorech. Dcera je nadšená z jednorožců, syn má variantu metricon, což jsou takové barevné geometrické obrazce. Dinosauři to teda nejsou, ale třeba se dočkáme příští rok.

Tak ať se vám dobře sáňkuje, bobuje, kouluje, válí ve sněhu a třeba i lyžuje. Sportovní výsledky UNUO neovlivní, ale teplo vám bude určitě 😊.

Chci se podívat na oteplovačky UNUO – klik sem.

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *