Oblečení a obuv, Recenze

Dětské barefoot tenisky Be Lenka Joy – radost nosit

Minulý týden k nám doputovala krabice plná radosti, a to doslova. V jedné větší bedně byly tři menší a v nich dětské botky od Be Lenky s krásným názvem JOY – „Radost“.

Prémiové barefoot tenisky JOY jsou vyrobené z broušené kůže a prodyšného textilu. Tento model dává ještě větší důraz na ekologický rozměr obuvi, podrážka tenisek obsahuje 10 % recyklovaných zbytků podešví. Podrážka má jen 6 mm a je dokonale ohebná.

Střih tenisek JOY je nízký a jejich design je opravdu krásný a hravý. Botky se prodávají v celkem sedmi barevných variantách, takže máte-li jako my doma více dětí, bude u vás opravdu živo :-D.

Naše děti si vybraly barevné varianty All green, All blue a All red a na procházkách teď v botkách září jako paleta sytých temper. Aspoň je rozeznám už na dálku, i když ta jména se mi kolikrát i tak pletou :-D.

Tenisky JOY mají ergonomicky tvarovanou špičku, která poskytuje dostatek místa pro prsty, botky jsou také velmi lehké, takže o nich dětské nožky nebudou skoro ani vědět.

Zapínání botek je taky super, mají jen jeden suchý zip, takže jsou raz dva na noze a raz dva dole. Nevím jak vaše děti, ale ty naše stejně nejraději běhají bosky. Takže rychlé obouvání i vyzouvání se vážně hodí.

Na teniskách JOY se mi jako mamince líbí také jejich prodyšnost, v teplejších dnech se v nich nepotí noha. Zbožňuji i jejich protiskluzovou vroubkovanou podrážku (která je ostatně stejná u všech dětských modelů).

Věřím, že tenisky Be Lenka Joy udělají opravdovou radost v mnoha rodinách. A navíc jsou vyrobené u nás – v Česku a na Slovensku. Je krásné, že se tradice výroby bot do naší země zase vrací :-).

Barefoot botky od Be Lenky koupíte zde.

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *