V Brně uvnitř

SAMPALERO – dětská kavárna v centru Brna

Dnes jsme si po divadelním představení zašly s kamarádkami a dětmi do dětské kavárny Sampalero, kterou najdete kousíček od Mahenova divadla v ulici Jezuitská 4.

Kavárna funguje už více než deset let, což je u dětské kavárny opravdu dlouhá doba a je vidět, že má své zákazníky a lidem se tu líbí.

Kavárna je vlastně rozdělená do dvou částí, v jedné jsou hračky pro menší děti a skluzavka z patra do balonků, v druhé části najdete prolézací dětskou dráhu. K půjčení jsou tu také odrážedla, kočárky s panenkami a v patře najdete houpačku pro dvě děti.

K občerstvení tu mají klasiku – káva, dortík, limonáda…na baru je umístěno i hodně lákavých sladkostí pro děti, což bych klidně vypustila. Ale chápu, že jdou na odbyt.

Pokud hledáte v centru místo, kam se třeba na hodinku a půl s prckem zašít, tak Sampalero je fajn volba. Skluzavka je teda pořádný fičák, ale všechny děti dnes přežily :-D.

V Sampaleru funguje také bazar dětského oblečení, v určitých termínech lze nosit věci do komise a následně si přímo v kavárně něco pěkného vybrat.

Za dítě v dětském koutku se tu platí 55 Kč. V celém prostoru kavárny se chodí bez bot.

Speciální pochvala patří velmi milé obsluze, která ochotně pomůže s kočárkem (do kavárny vedou schody).

Více informací a aktualit ohledně otvírací doby a oslav najdete na FB stránkách kavárny tady.

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *