Knihy, Recenze

Malované křížovky a osmisměrky pro prvňáky a druháky – ideální zábava do batohu

Výlety s sebou nesou i tu nudnější část, kterou rodiče i děti musí přetrpět, a tou je cesta. Občas je i samotná cesta zábava, ale někdy, zvlášť, když vyrazíme do vzdálenějším míst, je potřeba děti během cesty zabavit.

Naše prvňačka si teď v poslední době velmi oblíbila dětské křížovky a osmisměrky. Jednou z našich oblíbených knížek vhodných do batohu, protože nezabere moc místa a skoro nic neváží, je kniha Malované křížovky a osmisměrky pro prvňáky a druháky od nakladatelství Grada – Bambook.

Chcete si s dětmi zábavnou formou procvičit abecedu a čtení? Luštění, hádání a malování je jedna velká hra, která zaplnila tuto vesele ilustrovanou knížku. Malí školáci v ní najdou patnáct rozmanitých kapitol plných křížovek, osmisměrek a obrázkového luštění. Díky zábavným úkolům si holčičky i kluci procvičí nejen čtení a psaní, ale také znalosti z prvouky, logické myšlení a počítání. Samozřejmě nechybí spousta veselých obrázků k vymalování. Čti, lušti, vybarvuj a užij si chytrou zábavu s písmenky!

My už si užíváme. Knihu koupíte tady.

Brněnská máma

Jsem Katka, máma tří dětí, brněnská rodačka. Mou vášní je smysluplné trávení volného času s dětmi. Skrze své články s radostí inspiruji rodiče z Brna a okolí ke krásným výletům i k návštěvě nejrůznějších zajímavých míst. Více z mého příběhu si můžete přečíst v záložce O MNĚ.

Taky Vás může zajímat...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *